• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Borba.me

31.03.2024

16:55

Željko Obradović u društvu poslanika DPS! Srbi u Crnoj Gori ogorčeni (FOTO)

Informer

Politika

Željko Obradović u društvu poslanika DPS! Srbi u Crnoj Gori ogorčeni (FOTO)

Podeli vest

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović sastao se danas uoči utakmice Partizan-Budućnost, ni manje ni više, nego sa poslanicima DPS-a!

Obradović, kao proslavljeni srpski trener, umesto da se sastane sa političkim predstavnicima srpskog naroda ipak bira da sedne sa predsednikom DPS-a Danijelom Živkovićem, kao i poslanicima te političke partije Milošem Nikolićem i Andrijom Nikolićem. Na slici se takođe nalaze i bivši košarkaš Nikola Peković, a kako bi to moglo da prođe i bez našeg „Veskobara“, bivšeg predjednika Košarkaškog saveza Veska Barovića.

Podsećanja radi, upravo je ova politička grupacija do juče jurišala na Srpsku pravoslavnu crkvu u Crnoj Gori, navodno spremala traktorijade, a i danas su itekako aktivni u napadu na Srpsku pravoslavnu crkvu koju od milošte nazivaju Crkva Srbije, atakuju na srpski jezik, etiketiraju Srbe kao genocidan narod, međutim, to očigledno ne smeta Obradoviću da u ovom lepom prolećnom danu uživa sa liderima antisrpskih snaga u Crnoj Gori.

Srbi u Crnoj Gori su itekako ogorčeni ovom fotografijom uoči spektakla koji se očekuje u Morači.

Podsećamo, odbrojavaju se sati do košarkaškog spektakla u „Morači“, gde Budućnost Voli dočekuje Partizan (19.30). Utakmica direktno odlučuje o drugom mestu na kraju ligaškog dijela ABA lige. Dva rivala imaju isti broj pobeda (18) i večerašnji pobednik kolo prije kraja ligaškog dela ostaje sam na drugoj poziciji, te bi imao prednost domaćeg terena u eventualnom okršaju u polufinalu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija