• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer /N. T.

27.03.2024

14:51

Dragana Sotirovski, članica Predsedništva SNS:   Vrhunac delovanja opozicije je pozivati na smrt predsednika Srbije

N. T.

Politika

Dragana Sotirovski, članica Predsedništva SNS: Vrhunac delovanja opozicije je pozivati na smrt predsednika Srbije

Podeli vest

Dragana Sotirovski, članica Predsedništva SNS, pozvala je nadležne da reaguju u skladu sa zakonom i da ispitaju pozadinu "pozivanja na ubistvo legitimno i legalno izabranog predsednika Republike Srbije".

- Vrhunac delovanja opozicije je želeti i pozivati na smrt predsednika Srbije Aleksandra Vučića objavljivanjem umrlice sa njegovim likom. I taman kada pomislimo da nema gore, opozicija nas uverava da može da ide još dublje, da bude još crnja, da bude bez ikakvog osećaja za pristojnost i bez srama. Toliko žele vlast da prigrabe za sebe da su spremni na sve. Jel to ta Srbija bez nasilja? Jel su to vrednosti za koje se bore? - ističe Dragana Stotirovski. 

Foto: N. T.

 

Ona je podsetila da za vreme vladavine SNS nijedan politički protivnik nije nastradao, dok "opozicija poziva na ubistvo legitimno i legalno izabranog predsednika Republike Srbije".

- Pozivam nadležne da reaguju u skladu sa zakonom i da ispitaju pozadinu ovog nakaradnog slučaja! Ovakvi ispadi opozicije samo još više uveravaju građane Srbije i sve naprednjake da se bore i svojim radom grade Srbiju i stvaraju bolju budućnost za naše mlade. To se, uostalom, vidi i na rezultatima izbora poslednjih 12 godina. Živela Srbija - poručila je Sotirovski. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Al' će da se jede! U nedelju, u Lipovac na gulaš!
Topola

Al' će da se jede! U nedelju, u Lipovac na gulaš!

U selu Lipovac kod Topole u nedelju, 16. juna održaće se druga Lipovačka gulašijada. Ideju za ovu manifestaciju dobili su ovdašnji meštani koji su gulašijadu prošle godine organizovali prvi put, a za sutra je najavljeno čak 50 ekipa!

15.06.2024

08:20