• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.03.2024

14:17

Vučević "patosirao" đilasovce: Za njih fer-plej ne znači ništa! Neće im ovo proći, i na sledećim izborima će pobediti ljubav prema Beogradu, narodu, Srbiji!

Aleksandar Jovanović Cile

Politika

Vučević "patosirao" đilasovce: Za njih fer-plej ne znači ništa! Neće im ovo proći, i na sledećim izborima će pobediti ljubav prema Beogradu, narodu, Srbiji!

Podeli vest

Na delu je još jedna sramna, bestidna i gnusna kampanja protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koja se po ko zna koji put vodi putem društvenih mreža, poručio je na društvenoj mreži Iks Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Miloš Vučević.

"Pristalice Đilasove opozicije i njegove koalicije "Nasiljem protiv Srbije", objavljivanjem "umrlice" Aleksandra Vučića još jednom pokazuju da je suština njihove politike nepatvorena mržnja prema jednom čoveku, koji u Srbiji predstavlja instituciju predsednika Republike.  

Očito, oni istu vrstu mržnje gaje i prema 2.500.000 građana Srbije koji su upravo Aleksandru Vučiću ukazali  poverenje. 

Za njih termin "fer-plej u politici" ne predstavlja ništa. 

Za njih demokratski izbori nemaju vrednost.

Za njih ne važe moralni standardi.

Ovo nije samo gnusna politička poruka nego i slučaj koji moraju da istraže i hitno procesuiraju nadležni državni organi. 

Mi naprednjaci im jasno poručujemo: neće vam proći!

I na narednim izborima će ponovo pobediti ljubav.

Ljubav prema Beogradu, narodu, Srbiji. 

A vas ostavljamo u političkoj tami koju sami gradite svojom mržnjom i lažima", napisao je Vučević.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija