• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.03.2024

15:38

Tadžikistanci čija su imena objavljena nisu bili juče u Moskvi! Oglasilo se ministarsvo policije u Tadžikistanu

tanjug

Politika

Tadžikistanci čija su imena objavljena nisu bili juče u Moskvi! Oglasilo se ministarsvo policije u Tadžikistanu

Podeli vest

Dvojica državljana Tadžikistana, čija imena su navedena u policijskim informacijama koje su preneli ruski mediji, nisu bili umešani u teroristički napad, navodi se u zvaničnom saopštenju ninistarstva unutrašnjih poslova te zemlje.

"Dvojica državljana Tadžikistana čija imena su navedena u policijskoj belešci nisu umešani u teroristički napad. Državljani tadžikistana Rivojdin Ismonov i Mahmadrasul Nasridinov nemaju nikakve veze sa tegrorističkim napadom s obzirom da su se vratili iz Rusije još u novembru 2023. godine i od tada su u Tadžikistanu i žive na svom prebivalištu", navodi  se na zvaničnom sajtu ministarstva unutrašnjih poslova te zemlje.

Treće lice koje se pominje je državljanin Tadžikistana Rustam Nazarov, koji, prema podacima ministarstva unutrašnjih poslova te zemlje, trenutno radi kao taksista i živi u Samari.

Broj ubijenih u terorističkom napadu u Moskvi u petak povećao se na 143. 

Ruske vlasti uhapsile su 11 osoba, među kojima su četvorica terorista koja su izvela napad u dvorani. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija