• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

27.02.2024

16:37

I tajkunski portal obelodanio - Srbija bi odmah odustala od nezavisne politike da na vlast dođu đilasovci!

Informer/društvene mreže

Politika

I tajkunski portal obelodanio - Srbija bi odmah odustala od nezavisne politike da na vlast dođu đilasovci!

Podeli vest

Tajkunskom portalu Nova S trebalo je 10 sekundi da napiše naslov kojim objašnjava da bi Srbija isti sekund odustala od svoje nezavisne, suverene, nesvrstane spoljne politike, da se na njenom čelu nađe Đilas i njegova koalicija.

Nova S objavila je tekst pod naslovom kojim objašnjava kakvu politiku bi vodila Srbija kada bi je preuzeli Dragan Đilas i koalicija okupljena oko njega, a koju tajkun Dragan Šolak snažno podržava!

Naime, ovaj portal objavio je tekst pod naslovom: „Vučiću je trebalo 10 sekundi da na pitanje novinara o Tajvanu da odgovor koji će nas skupo koštati na Zapadu“.

U tekstu je predsednik Srbije Aleksandar Vučić brutalno napadnut samo zbog toga što je izjavio da je Tajvan deo Kine, te da će ova zemlja uvek imati podršku Srbije.

Foto: printscreen

 

 

- Tajvan je Kina, a na vama je šta, kada, kako ćete ti učiniti, tačka. Sami donosite odluke. I uvek ćete dobiti podršku iz Srbije - rekao je Vučić za Informativni kanal državne Kineske globalne televizijske mreže. Predsednik je prethodno novinaru rekao da mu ne treba više od 10 sekundi da obrazloži svoj stav po ovom pitanju.

Zanimljivo je da je i tajkunskom portalu trebalo 10 sekundi da napiše naslov kojim objašnjava da bi Srbija isti sekund odustala od svoje nezavisne, suverene, nesvrstane spoljne politike, da se na njenom čelu nađe Đilas i njegova koalicija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija