• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Srpskiportal

25.02.2024

21:08

Jovanović na nove izbore izlazi u koaliciji sa kurtijevcem! Potpuno prigrlio politiku tajkuna Đilasa

Masha Bandjur, EPA Images

Politika

Jovanović na nove izbore izlazi u koaliciji sa kurtijevcem! Potpuno prigrlio politiku tajkuna Đilasa

Podeli vest

Večeras je odjeknula vest da je za novog predsednika Izvršnog odbora Pokreta slobodnih građana izabran Petar Miletić, nekadašnji savetnik premijera lažne države Kosovo Aljbina Kurtija.

Osim još jedne potvrde da između opozicije okupljene oko tajkuna Dragana Đilasa i Kurtijevog režima postoje prisne veze, ova informacija važna je i zbog toga što će Miloš Jovanović, predsednik Novog DSS-a, koji zavarava glasače da je patriota, ukoliko dođe do ponavljanja izbora u Beogradu, na iste izaći u koaliciji sa Kurtijevim savetnikom!

U prilog tome svedoči nekoliko činjenica. Prva je sporazum Jovanovića sa liderom tajkunske prozapadne koalicije „Srbija protiv nasilja“ Draganom Đilasom, zatim pretnje lažnog patriote predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću uz poruku da mu se „mora stati na put po svaku cenu“, ali i Jovanovićeva poruka da su on i njegova koalicija „solidarni sa ostatkom opozicije„, odnosno listom koju predvodi Đilas.

Osim toga, i nekadašnji predsednik Demokratske stranke Bojan Pajtić pozvao je da se formira jedna lista opozicije okupljene oko Dragana Đilasa i Jovanovića.

– Opozicija na narednim izborima treba da nastupi jedinstveno, građanska sa jedne strane a desna sa druge, a možda čak i na jednoj listi! Neće birači tolerisati soliranje, tražiće dva fronta (levi i desni) ili jedan jedinstveni – kazao je on za tajkunsku televiziju N1.

Dakle, nema sumnje da se „veliki patriota“ Jovanović sprema da na narednim izborima (možda ne samo u prestonici, već i na nekim budućim parlamentarnim) nastupi sa Kurtijevim savetnikom Miletićem koji je deo Đilasove prozapadne opozicije.

Sve ovo narodu Srbije ne treba da bude iznenađenje budući da je Jovanović davno prigrlio politiku tajkunske opozicije koju predvode Dragan Đilas i Marinika Tepić, a koja tvrdi da je Kosovo nezavisno, da su Srbi počinili genocid, da treba uvesti sankcije Rusiji i da je terorista Aljbin Kurti principijelan.

Važno je naglasiti da je predsednik Vučić predvideo da će se dogoditi to što se trenutno događa – đilasovci se ujedinjuju sa lažnim patriotama!

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija