• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

21.02.2024

11:58

Ideolog đilasovaca totalno pomahnitao! Skandalozan zahtev Teodorovića: Doživotno zabraniti Srbima iz Republike Srpske ulazak u Srbiju!

Printscreen, Beta

Politika

Ideolog đilasovaca totalno pomahnitao! Skandalozan zahtev Teodorovića: Doživotno zabraniti Srbima iz Republike Srpske ulazak u Srbiju!

Podeli vest

Ideolog đilasove lažne elite Dušan Teodorović izneo je u intervjuju za tajkunsku N1 skandalozan zahtev - da se svim Srbima iz Republike Srpske doživotno zabrani ulazak u Republiku Srbiju

Dušan Teodorović, ideolog prozapadne opozicije koju predvodi Dragan Đilas, udario je na naš narod s one strane Drine i bez imalo srama zatražio da se Srbima iz Republike Srpske doživotno zabrani ulazak u Srbiju!

"Teodorović je podsetio i na dešavanja u Areni i ocenio da bi građanima BiH koji su dolazili tu da glasaju trebalo da bude zabranjen ulazak u zemlju doživotno", prenosi N1 Teodorovićeve reči.

Foto: printscreen N1

 

 

Teodorović, koji očigledno ne može da se pomiri  sa porazom svojih izabranika na proteklim decembarskim izborima, ponovo pokušava da plasira lažnu priču o glasanu u Areni, i najsramnije udara na Srbe iz Republike Srpske.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija