• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.02.2024

18:18

Tajkun Đilas ekspert u matematici! Kad se otima od države, onda odlično oduzima, pa podeli i pajtosima! (FOTO)

informer/printscreen

Politika

Tajkun Đilas ekspert u matematici! Kad se otima od države, onda odlično oduzima, pa podeli i pajtosima! (FOTO)

Podeli vest

Lider prozapadne opozicije i tajkun Dragan Đilas pozvao je predsednika Srbije Aleksandra Vučića da uporede ocene iz matematike iz Zemunske gimnazije, dodajući da ima "svedoka".

Naime, na tajkunskom mediju "Nova" osvanula je vest pod naslovom: "Đilas pozvao Vučića da uporede ocene iz matematike: Upozoravam da ne laže, imam svedoka iz odeljenja". 

- Čovek koji ima 53 godine priča o ocenama i u školi i na fakultetu. Poražavajuće, ali hajde kad hoće, ja mu nudim jednu stvar, pošto smo obojica išli u Zemunsku gimnaziju, ja dva razreda on duže, da uporedimo ocene iz ta dva razreda, neka izađe i kaže kakvu je ocenu imao iz matematike. Ali da ne laže, upozoravam ga imam svedoka koji je sa njim išao u razred - kazao je Đilas.

Foto: printscreen

 

Da je Đilas najveći ekspert u matematici, to se zna odavno. Kad se otima od države, onda odlično oduzima. Kad se trpa u svoj džep, onda odlično sabira i množi, a usput nešto i podeli Mariniki Tepić, Miroslavu Aleksiću, Aleksandru Jovanoviću Ćuti i ostalima koje je strpao za kusur u svoj džep.

Na kraju, Đilasu imamo samo da poručimo: Jesi, priznajemo, ekspert si za matematiku!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija