• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

13.02.2024

08:05

Žele da predstave Srbe kao nasilnike! Srpska lista: Građani, ne nasedajte na letke tzv. ''Narodne odbrane'' u Kosovskoj Mitrovici!

Informer

Politika

Žele da predstave Srbe kao nasilnike! Srpska lista: Građani, ne nasedajte na letke tzv. ''Narodne odbrane'' u Kosovskoj Mitrovici!

Podeli vest

Srpska lista saopštila je da su se sinoć na ulicama Kosovske Mitrovice pojavili leci koje potpisuje izvesna ''Narodna odbrana'' i u kojima se poziva na "otpor Kurtijevoj policiji", i upozorila građane da ne nasedaju na ovakve zlonamerne provokacije.

''Povodom letaka nekakve 'Narodne odbrane' koji su se pojavili na ulicama Kosovske Mitrovice, u kojima se poziva na 'otpor Kurtijevoj policiji', Srpska lista poziva građane da ne nasedaju na ovakve provokacije i podmetačine. Molimo naše sugrađane da ostanu mirni, jer su ovakve akcije, ko god ih sprovodio, usmerene protiv mira i čine se sa zlom namerom u cilju dalje destabilizacije, kako bi se Srbi okrivili za eventualne nove incidente'', navodi se u saopštenju Srpske liste.

Kako ističu, nekome je, očigledno, namera da predstavi Srbe kao nasilne i sa sebe skrene pritisak koji ima zbog ugnjetavanja Srba.

''Srpski narod sa Kosova i Metohije će mirnim metodama nastaviti da se bori za zaštitu svojih prava i interesa na ovim prostorima'', dodaje se u saopštenju Srpske liste.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija