• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

09.02.2024

08:19

Zelenović ljubi skute Violi jer hoće da ukine novac Srbiji! Do neba zahvalan jer Kurtijeva lobistkinja traži zamrzavanje i obustavu evropskih fondova!

Shutterstock/ATA images/AP

Politika

Zelenović ljubi skute Violi jer hoće da ukine novac Srbiji! Do neba zahvalan jer Kurtijeva lobistkinja traži zamrzavanje i obustavu evropskih fondova!

Podeli vest

Za usvajanje rezolucije protiv Srbije juče su lobirali osvedočeni srbomrsci i tajkunska opozicija, čiji su predstavnici bili Marinika Tepić, Pavle Grbović, Radomir Lazović, Biljana Stojković i Nebojša Zelenović, a njihov domaćin bila je Kurtijev lobista za nezavisno Kosovo Viola fon Kramon, koja je zatražila da se ukine novac Srbiji!

Viola fon Kramon je potvrdila da se sramnom rezolucijom traži zamrzavanje i obustava evropskih fondova!

Nebojša Zelenović, u naredne 4 godine nezaposleni političar jer nije ušao u Parlament, odmah je potrčao da se zahvali Violi jer hoće da ukine novac Srbiji i time stavi pod neku vrstu sankcija našu zemlju!  

- Zahvaljujem se svima što ste nas primili i što ste usvojili ovu Rezoluciju! Treba da se osećate dobro jer imate podršku svih građana Srbije, ovo je velika stvar i radite vrlo odgovoran posao! Stigle su dobre vesti za građane Srbije - rekao je Zelenović. 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Al' će da se jede! U nedelju, u Lipovac na gulaš!
Topola

Al' će da se jede! U nedelju, u Lipovac na gulaš!

U selu Lipovac kod Topole u nedelju, 16. juna održaće se druga Lipovačka gulašijada. Ideju za ovu manifestaciju dobili su ovdašnji meštani koji su gulašijadu prošle godine organizovali prvi put, a za sutra je najavljeno čak 50 ekipa!

15.06.2024

08:20