• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

24.01.2024

15:54

Terzić raskrinkao Đilasove miljenike - Posao Mihailovića i Jovanovića je da pljuju po srpskoj državi i predsedniku Vučiću

printscreen

Politika

Terzić raskrinkao Đilasove miljenike - Posao Mihailovića i Jovanovića je da pljuju po srpskoj državi i predsedniku Vučiću

Podeli vest

Vojislav Mihailović, najgori gradonačelnik u istoriji Beograda kao izdanak DOS-a uvek i u svemu vidi isključivo srpsku krivicu, dok u isto vreme pred terorom Aljbina Kurtija koji se sprovodi nad Srbima na KiM, redovno zatvara oči. Nikada on i njegov gazda Miloš Jovanović, kao omiljeni predstavnici Đilasove desne kolone nisu gubili ni delić energije za Kosovo i Metohiju i nikada borba za srpski narod u našoj južnoj pokrajini nije bila njihova borba.

Njihov posao je da pljuju po srpskoj državi i srpskom predsedniku, samo kako bi se dodvorili stranim mentorima u želji da ih stranci u skladu sa priručnicima za obojenu revoluciju Srđe Popovića dovedu na vlast nasilnim putem kao neki DOS 2 i to naravno bez političke volje građana Srbije. Oni koji su ih ujedinili 2000-te godine u DOS 1 ti isti su ih spojili sada u DOS 2 sa ciljem nasilnog preuzimanja vlasti kako bi Srbiju skrenuli sa neutralnog puta i kako bismo uveli sankcije RF i priznali nezavisnost lažne države. 

Inače kada smo kod "Rio Tinta" pa oni su ih još 2004. doveli u Srbiju, a njihov gazda Dragan Đilas je 2017. godine govorio da je to ogromna razvojna šansa za Srbiju. Sada su protiv toga, jer ne vide lični finansijski interes, ali i zato što tako kažu politički komesari stranih ambasada kojima ne odgovara još snažnija Srbija.

Shodno udvorničkoj politici koju vode uz Dragana Đilasa i Dragana Šolaka spremni su na sve pa tako namerno izostavljaju da kažu da je jezive sporazume za koje sada neosnovano krive Aleksandra Vučića ispregovarao i 2011. godine potpisao njihov koalicioni partner i drugar šiptarskog lobiste Boba Menendeza, Borko Stefanović, čime su nas upravo oni, koji su i tada molili po stranim ambasadama da se odloži priznanje nezavisnosti lažne države kako bi Đilasu obezbedili još četiri godine pljačke, doveli u katastrofalnu poziciju.

Njihove brljotine morao je da ispravlja Vučić i dovede do toga da 28 zemalja povuče odluku o priznanju lažne države i da zahvaljujući veštom diplomatskom umeću  promeni sliku o Srbiji i KiM u UN, gde sada imamo većinu. Sva sreća narod ih je prezreo i vrlo dobro se seća njihove diletantske politike, kojom su nas učinili najsiromašnijom i politički najslabijom zemljom u Evropi, te shodno tome, ali pre svega zbog rezultata koje je postigao Aleksandar Vučić, srpski brod sada uz apsolutnu podršku naroda plovi u sigurnu luku, a naša zemlja je svakim danom sve snažnija i na političkom i na ekonomskom i na vojnom polju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija