• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

21.01.2024

20:11

Skok u budućnost znači da Srbija treba da bude mnogo razvijenija i snažnija! Mali jasan: Ovo nema veze sa politikom!

Aleksandar Jovanović Cile

Politika

Skok u budućnost znači da Srbija treba da bude mnogo razvijenija i snažnija! Mali jasan: Ovo nema veze sa politikom!

Podeli vest

Ministar Mali istakao je da se u narednom periodu očekuje ogroman rast i razvoj naše zemlje, kao da do 2027. godine možemo očekivati BDP do čak 100 milijardi evra!

Kako je najavio, za tri godine će prosečna plata u Srbiji biti 1.400, a penzija 650 evra.

- Da, to hoćemo da uradimo. Svaka podrška je bitna i potreba, ovo nema veze sa politikom, skok u budućnost znači da Srbija treba da bude mnogo razvijenija i snažnija.

Ministar Mali je kazao da 2027. možemo očeivati od 92 do 100 milijardi evra BDP-a.

- To je najveća razvojna šasa za Srbiju. Ulaganje u zdravstvo, kulturu, poljoprivredu, veštačku inteligenciju... U naredne tri godine treba nam velika, pozitivna energija da promenimo Srbiju - kazao je Mali.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija