• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.11.2023

21:38

Ovako to rade Đilasovi sindikalci: 24 sata u životu Stefana Mitrovića

Informer/društvene mreže

Politika

Ovako to rade Đilasovi sindikalci: 24 sata u životu Stefana Mitrovića

Podeli vest

Domaća javnost i dalje ne prestaje da se zgražava nad svim dokazima koji su isplivali oko petljanja političara u proteste u Pošti Srbije.

Nakon što su isplivali dokazi o tome da je poštar iz Đilasovog sindikata Sloga Stefan Mitrović prvog dana povratka na posao otvorio bolovanje, ljudi su se s pravom zapitali kako je bolestan za posao a nije za gostovanje na televizijama Junajted medije.

Sada se pojavio i video u kome je hronološki složeno kako je sve Stefan Mitrović obmanjivao javnost, u to samo u 24 sata. Prvo najavljuje povratak na posao u sredu, zatim u cetvrtak rano ujutru gostuje na Novoj S, a onda nakon 15 minuta otvara bolovanje.

Pogledajte sami i prosudite da li je neko još jedanput, i ponovo bezuspešno, pokušao da se poigra inteligencijom građana Srbije.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija