• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.11.2023

12:23

Menja ploču kako mu odgovara! Hvalio SNS, a sad hvali Đilasa - Evo kako je pričao Miki Aleksić! (VIDEO)

Ata

Politika

Menja ploču kako mu odgovara! Hvalio SNS, a sad hvali Đilasa - Evo kako je pričao Miki Aleksić! (VIDEO)

Podeli vest

Miroslav Aleksić, lider Narodnog pokreta Srbije svojevremeno je na sav glas hvalio Srpsku naprednu stranku.

Miroslav Aleksić, lider Narodnog pokreta Srbije i koalicioni partner Draga Đilasa hvalio je svojevremeno Srpsku naprednu stranku na sav glas, dok danas, u pokušaju da se dočepa vlasti ide ruku pod ruku sa Draganom Đilasom, jer, kako se i kaže ,"što se mora, nije teško".

Kako je Aleksić promenio ploču, najbolje se može videti iz jednog od njegovih ranijih intervjua, kada je na sav glas hvalio Srpsku naprednu stranku.

- Mi možemo zastupati svoje mišljenje i svoje stavove, dotle dok ne usaglasimo jedan, kad ga usaglasimo svi stajemo iza njega i guramo kao opšti interes. To jeste način kako se prave rezultati i mislim da smo mi napravili dosta rezulatta u prethodnoj godini, te da oni koji žele da naprave razodr u vladajućoj koaliciji imaju samo jedan jedini interes, a to je njihov pre svega lični interes, da se vrate na vlast. Ja moram da kažem da ova vladajuća koalicijia danas u Trsteniku je najprirodnija, pre svega Ujedinjeni regioni Srbije su stranka koja je dobila ubedljivo najveće poverenje građana na prethodnim izborima, na lokalnim izborima u Trsteniku - naveo je Aleksić, a potom dodao:

- Srpska Napredna Stranka je stranka koja danas ima ubedljivo najveće poverenje građana na nivou Republike Srbije i najveći uticaj u vladi RS.  Socijalistička partija Srbije ima premijera i  takođe veliki uticaj u vladi RS i to je jedna potpuno prirodna stvar. Ja ne znam kojim argumentima sada neko smatra da bi trebao tu  da se vrati, da će Trstenik imati bolje rezultate ako se sada nešto dešava.

Aleksić je potom istakao da su Srbija i Trstenik ,"taoci lošeg izbornog sistema".

- Sve dotle dok je ovakav izborni sistem u Srbiji, mi ćemo biti svedoci da se tokom četvorogodišnjeg mandata, u gotovo svim gradovima i opštinama u Srbiji javljaju tenzije promene vlasti, komponovanja, prekomponovanja. Pa, evo, pogledajte u Aleksandrovcu su se u poslednjih godinu dana promenile četiri vlasti, gotovo da nema dana da se u jednom od gradova u Srbiji ne promeni vlast i to je jako loše stanje, to je jedan nestabilni način funkcionisanja, gde vi ne možete sprovesti jedan opšti interes, koji je u interesu građana, zbog političkih i ličnih interesa pojedinaca koji žele da ih ostvare - pričao je svojevremeno Aleksić.

Da ploču menja kako mu kad odgovara i više je nego jasno, a ovaj, samo jedan u nizu snimaka, to i potvrđuje. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija