• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

16.11.2023

10:29

Ima li kraja mržnji?! Đilas preko svojih medija nastavlja pogani i podmukli udar na porodicu Vučić!

Reuters/AP

Politika

Ima li kraja mržnji?! Đilas preko svojih medija nastavlja pogani i podmukli udar na porodicu Vučić!

Podeli vest

Tjjkunske novine i urednici, podrŠani od strane liste Dragana Đilasa, nastavljaju pogani i podmukli udar na porodicu predsednika Aleksandra Vučića.

Bolest i licemerje kojem nema kraja i kakvo nismo videli do sad nastavljeni su u brutalnom obliku vređanja i ponižavanja Vučićeve majke i oca, bez grama morala .

Po onome što se može videti, to je zlo kakvo do sada nije viđeno, jer to rade, bez promila ljudske savesti!

Vođeni bolesnom mržnjom prema Aleksandru Vučiću, na najbedniji mogući način u svoje blato probali su da uvuku, ni krive ni dužne, i članove njegove porodice, i to nastavljaju žešće i jače svakog dana. 

Foto: printscreen

 

Sada je u tajkunskom Danasu osvanuo sraman tekst, pod naslovom "Bauk Fahrija Musliua kruži oko naprednjaka", u kome autor Dragoljub Petrović sramne napade na predsednika i njegovu porodicu praktično naziva dezertom kojim će zasladiti čitaocima dan, pa evo jednog citata, ali samo jednog, jer od njiihovog otrovnog dezerta, ispunjenog zlom i mržnjom, svima je gorčina u ustima. 

"Grešite! Ovde je u pitanju jedan običan recept za musli sa čokoladom, lešnikom, borovnicama i prelivom od jagode – i dalje bismo se mi iz Danasa pravdali da nam ni kraj pameti nije bilo da uvredimo bilo kog člana familije Vučić, posebno ne majku, posebno ne oca zvanog Bata, nego smo samo hteli da našim čitaocima zasladimo dan finom idejom za musli", napisali su bez srama, a onda su nastavili u istom ritmu, vređajući i političare i sve one koji su pružili podršku porodici Vučić.

Sto puta ponovljena laž postaje istina, rekao je Jozef Gebels, a Dragan Đilas se putem tabloida "Danas" njegovim metodama služi redovno.

Pošto Đilas ne može otvoreno da ponovi kako ono što nije istina jeste istina, "Danas" pod njegovom palicom perfidno daje naslove poput sledećeg: "Bauk Fahrija Musliua kruži oko naprednjaka".

Laž plasirana pre mnogo godina, a u vezi sa tim da je Fahri Musliu, albanski novinar, navodno otac Aleksandra Vučića, predsednika Srbije, demantovana je mnogo puta, između ostalog i od samog Fahrija.

“Ne poznajem Aleksandra Vučića. Njegova majka mi je bila koleginica, no nikada nismo imali ništa više osim činjenice da smo radili zajedno i bili kolege. Takve izjave su samo spekulacije”, kazao je ranije Musliu. 

Šta se postiže ovakvim lažima? Jedan od ciljeva jeste crtanje mete na leđima predsednika Srbije, i pozivanje na, ne samo njegovo ubistvo, već i cele njegove porodice.

To je, prema procenama opozicije, jedini način da ponovo zavladaju Srbijom.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Aleks

pre 6 meseci

Kad je opozicija u pitanju, mrznji ocigledno nema kraja. Dno dna.

Bane

pre 6 meseci

Svaka protuva koja kaže bilo šta protiv tuđe porodice, neka mu se mutav porod rađa.

Dina

pre 6 meseci

Ђилас преко својих медија шири гнусне лажи о Вучићевој породици да би прекрио своје маловерзације и чињеницу коју сада сви знају - ојадио је ддржаву за 619 милиона евра.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija