• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Novosti.rs

13.11.2023

09:06

Velika hajka na Vučića - Sa N1 i Nove S napali predsednika, jer je srpsko nacionalno blago vratio u Srbiju (VIDEO)

printscreen

Politika

Velika hajka na Vučića - Sa N1 i Nove S napali predsednika, jer je srpsko nacionalno blago vratio u Srbiju (VIDEO)

Podeli vest

Iako prstom nisu mrdnuli za kulturu u državi Srbiji, držali su muzeje i pozorišta zakatančene i oronule, što je i Sergej Trifunović potvrdio rečima da je "Dragan Đilas upropastio kulturu u Beogradu", danas opozicioni mediji zameraju Vučiću jer je naredio da se slika Paje Jovanovića otkupi i vrati u Srbiju

U prilogu na N1 postavilo se pitanje da li vredi to što će slika Paje Jovanovića koštati 300.000 evra kako bi je vratili nazad u Srbiju.

Jedan od sagovornika, Zoran Erić (inače, govornik na Đilasovim tribinama) istakao je da je problem što se tu pojavljuje Vučić koji odlučuje i o kulturi, dok Branislav Dimitrijević (inače, član Zeleno-levog fronta sa Đilasove liste) ovaj potez predsednika karakteriše kao "predizborno maskiranje problema".

Sa druge strane, Siniša Kovačević (inače, jeremićevac) bez ikakvog stida kaže da ta slika čak i ne spada u remek dela Paje Jovanovića.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija