• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.11.2023

20:45

Srbija je moja ljubav, a građani najveća snaga! Predsednik Vučić sumirao radnu nedelju! (VIDEO)

Instagram printscreen

Politika

Srbija je moja ljubav, a građani najveća snaga! Predsednik Vučić sumirao radnu nedelju! (VIDEO)

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić podelio je na svom Instagram profilu video o tome kako je izgledala njegova radna nedelja iza nas, i šta je to sve važno uradio u proteklih sedam dana.

- Srbija je moja ljubav, a građani najveća snaga da nastavimo da gradimo i guramo zemlju napred. Kao ozbiljna država svesni smo svojih obaveza i ne menjamo svoje prioritete - ljude i nacionalne interese uvek stavljamo na prvo mesto. Zato, suočeni i sa najvećim iskušenjima i najtežim udarcima, uspećemo, jer znamo za koga se borimo!, napisao je predsednik Vučić.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija