• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.11.2023

13:17

Terzić: Obradović i Jovanović po svoje mišljenje idu u strane ambasade!

sns.org.rs

Politika

Terzić: Obradović i Jovanović po svoje mišljenje idu u strane ambasade!

Podeli vest

Miloš Jovanović i Boško Obradović po svoje mišljenje idu u strane ambasade što je dokazano prethodnih dana kroz razgovore koje je Jovanović imao sa stranim faktorom. Umesto da u kampanji razgovaraju sa građanima, politiku im kroje savetnici političkih odeljenja američke i britanske ambasade koji otvoreno podupiru nezavisnost lažne države i koji Srbima nameću žig kolektivne krivice za nešto što Srbi nikada nisu uradili, piše član Predsedništva SNA Miloš Terzić.

"Toliko o njihovom patriotizmu i borbi za srpske nacionalne vrednosti. Kako im je američki faktor postavio bivšeg predsednika DSS-a isto tako i sada rukovode lažnim patriotama.

I svi oni su u jednoj koloni zajedno sa autošovinistima poput Dragana Đilasa i Dragana Šolaka i nema apsolutno nikakve razlike da li su na desnom ili levom polu političkog spektra, jer su ih ponovo ujedinili stranci uz pomoć kojih su 2000-te nasilnim putem, paleći institucije srpske države došli na vlast. A kao rezultat njihove lopovske vlasti, koja je na veliku žalost građana Srbije trajala čitavih 12 godina, Srbija je ostala bez armije, bez industrije, a odvajanjem Crne Gore bez izlaza na more.

Sa druge strane Đilasove desne kolone, nastupa Boško Obradović kojem očigledno nedostaje vreme kada se trgovalo srpskim interesima, na šta je on ćutao kako bi otimao milione za svoj pokret iz Kolubare na štetu građana Srbije. U to vreme Albanci su samoproglašavali nezavisnost, a Milošev DSS je zarad otopljavanja odnosa sa Zapadom oslobađao Aljbina Kurtija i šiptarske teroriste protiv kojih smo se borili 1998. i 1999. godine. Dakle, jedni krali drugi sa pozicije moći, ćutali i puštali Albance da se u Prištinu vrate nasmejani sa uzdignuta dva prsta.

Plan i program nemaju, a prave se da ne čuju Vučića koji im je hiljadu puta do sada ponovio da ne dolazi u obzir priznanje i članstvo lažne države u sistem UN. Vodi ih isključivo mržnja prema Vučiću i želja da se dočepaju fotelja. Zato saveznike i ne biraju, već su im prihvatljivi i oni koji imaju najgore antisrpske stavove i politiku i koji su u vreme bivšeg režima sve uradili kako bi uništili srpski faktor na Balkanu.

Sva "politika" Miloša Jovanovića svela se na to da građanima nudi tehničku Vladu, zajedno sa drugosrbijancima, kojom će rukovoditi politička odeljenja stranih ambasada, kako bi on zbog sopstvene samozaljubljenosti, mogao bar tri puta dnevno da gostuje na tajkunskim televizijama Dragana Đilasa i Dragana Šolaka, jer ne može sebi da dozvoli da ga umišljena antisrpska elita napada.

Ono što je činjenica jeste da je Aleksandar Vučić uspeo direktno da utiče na to da 28 zemalja otprizna nezavisnost lažne države, njegovom zaslugom smo ojačali Srbiju i ekonomski i vojno i politički što Jovanović da budemo iskreni prilikom gostovanja na tajkunskim televizijama priznaje, ali džaba sve to kada ne sme i ne može da se otrgne iz kandži Dragana Đilasa i trećih sekretara američke i britanske ambasade, pa shodno tome i u skladu sa njihovim naredbama poziva na  formiranje novog DOS-a kako bi Đilasu obezbedio priliku za novu veliku pljačku Srbije, a samim tim i trgovinu srpskim nacionalnim interesima". 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija