• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs, Novosti

11.10.2023

15:14

Nova S širi dezinformacije! Tvrde da postupajući tužilac nije znao za podizanje optužnice - demantuju ih činjenice (FOTO)

VTJ

Politika

Nova S širi dezinformacije! Tvrde da postupajući tužilac nije znao za podizanje optužnice - demantuju ih činjenice (FOTO)

Podeli vest

"Nova S" ponovo širi dezinformacije. Naime na njihovom portalu pojavila se vest u kojoj navode kako postupajući tužilac Ivan Jevtić, u predmetu o masvovnom ubistvu u OŠ "Vladislav Ribnikar", nije imao informaciju o podizanju optužnice u momentu obraćanja Višeg javnog tužioca Nenada Stefanovića medijima.

Tačnije, napisali su sledeće:

"Viši javni tužilac Nenad Stefanović organizovao je juče vanrednu konferenciju na kojoj je saopštio da je podignuta optužnica protiv roditelja dečaka K. K. koji je izvršio masovno ubistvo u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar". Kako se ispostavilo, u trenutku kada se Stefanović vanredno obraćao medijima, informaciju o podizanju optužnice protiv roditelja, postupajući tužilac u ovom predmetu nije imao. To za Nova.rs tvrdi branilac optuženog Kecmanovića Irina Borović".

Međutim fotografije sa pres-konferencije govore drugačije, shodno tome da je postupajući tužilac Jevtić bio pristutan (sivo odelo), tokom obraćanja, pa je samim tim mogućnost da nije znao o čemu je reč i kojim povodom je organizovano obraćanje javnosti, gotovo nikakva.

Foto: VTJ

 

Međutim, nije nikakva novost da "Nova S" prezentuje informacije onako kako su oni zamislili, nezavisno od toga da li su istinite ili ne.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija