• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

09.10.2023

10:37

PS: Teroristo Kurti, nećeš uplašiti porodicu Vučić!

Pedja Milosavljević

Politika

PS: Teroristo Kurti, nećeš uplašiti porodicu Vučić!

Podeli vest

Takozvani "kosovski premijer" Aljbin Kurti i njegov "ministar" Dželjalj Svečlja nastavljaju da iznose gnusne laži na račun Srbije i porodice predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

"Niko ne može tako nisko i podlo, kao što može Kurti, ali ništa drugo i ne može da se očekuje od teroriste koga su 2000. godine pustili na slobodu dosovci i lažni desničari. Prvo je terorista Kurti vređao ćerku Aleksandra Vučića, pa je pokušao da ubije srpsku decu na Božić, onda je dugim cevima na Vidovdan nasrnuo na Danila Vučića i sada je ponovo udario na Danila kao što ume samo terorista i psihopata", navode iz Pokreta socijalista, čiji je osnivač Aleksandar Vulin, i dodaju:

"Mi iz Pokreta socijalista poručujemo Aljbinu Kurtiju da se Srbi ne plaše terorista, baš kao ni porodica Vučić, poručujemo Kurtiju da prestane da lovi našu decu. 
Nećeš zastrašiti porodicu Vučić, baš kao što nećeš isterati Srbe sa prostora Kosova i Metohije. To što su te Đinđić i Koštunica pustili iz zatvora ne umanjuje činjenicu da si terorista, a kakav si psihopata to vidimo svakog dana. Bolje bi ti bilo da konačno pustiš srpske lekove i medicinsku opremu, tebi su, Kurti, lekovi najpotrebniji", poručili su iz Pokreta socijalista.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija