• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

08.10.2023

21:36

Srpska lista: Kurti izneo brutalne neistine da su Vučićeva deca kriva za događaje u Banjskoj!

TANJUG/ Sava Radovanović

Politika

Srpska lista: Kurti izneo brutalne neistine da su Vučićeva deca kriva za događaje u Banjskoj!

Podeli vest

Predstavnici Srpske liste izdali su saopštenje gde su osudili premijera lažne države Aljbina Kurtija za napad na decu predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

"Neverovatno je koliko je Aljbin Kurti, pored svog antisrpskog karaktera, opsednut porodicom predsednika Aleksandra Vučića, pa ne propušta da prođe ni mesec dana a da ne izmisli neku laž i optuži ili uputi uvredu čak i deci porodice Vučić. 

 U nameri da poveže tragične događaje u Banjskoj sa srpskom državom, sada je otišao korak dalje, i sa svojim potrčkom Svečlom izmislio priču da je u te događaje umešan čak i predsednikov sin, Danilo Vučić!? 

 Ne može Kurti da razume i prihvati, a ni kvazi opozicija u Beogradu, da deca predsednika Srbije vole svoju otadžbinu i svoje Kosovo i Metohiju, i da neće prestati mirnim sredstvima to da brane i čuvaju, jer im poreklo i vaspitanje  ne dozvoljavaju da budu drugačiji od svog oca i većinskog svog naroda. 

 Ove brutalne neistine još jednom potvrđuju koliko laži plasiraju predstavnici antisrpskog Kurtijevog režima, pokušavajući da time opravdaju svoje diktatorske i fašističke poteze kojima se već dve godine kinji i proteruje srpski narod sa Kosova i Metohije", navodi se u saopštenju. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija