• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

08.10.2023

19:40

Gradonačelnik Leskovca sa grupom hodočasnika još uvek pokušava da napusti Izrael!

Tanjug/AP, Printskrin: Youtube/SNS GO Leskovac

Politika

Gradonačelnik Leskovca sa grupom hodočasnika još uvek pokušava da napusti Izrael!

Podeli vest

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović u ostavci i poznati urolog i zamenik direktora Opšte bolnice u ovom gradu, čekao je juče na vanredni let Er Srbije, gde je sa više grupa hodočasnika iz Srbije bio na pokloničkom putovanju u Jerusalimu, kada je radikalni palestinski Hamas u subotu otpočeo sa raketnim napadima na Izrael, a borci su ušli u izraelske gradove.

Cvetanović se juče oglasio na svom Fejsbuk profilu, a kako saznajemo, on još uvek čeka trenutak kada će napustiti Izrael. 

"Čast mi je što sam u društvu Njegovog preosveštenstva vladike niškog gospodina Arsenija i mog dobrog prijatelja dr Milana Petrovića posetio Jerusalim", napisao je Cvetanović i dodao da je hodočašće u Svetu zemlju, za njega, kao vernika, nešto čemu jetežio.

"Lepota svetih mesta, upoznavanje istorije kolevke Hrišćanstva iskustvo je koje oplemenjuje dušu i srce svakog vernika.Svoja putovanja koja nisu vezana za poslovne obaveze i na koja ne odlazim kao prvi čovek Leskovca, što je sada slučaj, finansiram sopstvenim prihodima. Građani Leskovca ni na koji način nisu učestvovali u troškovima vezanim za ovo, kao ni za bilo koje putovanje koje je bilo lična želja, što je moguće lako proveriti", piše Cvetanović i dodaje:

"Svestan sam da kao javna ličnost izazivam interesovanje naših sugrađana i predstavnika medija i uvek sam otvoren za sva pitanja, od kojih nikada nisam bežao, kao što ću i ovog puta odgovoriti na ista nakon povratka u Leskovac, ukoliko ih bude bilo. Dr Petrović je juče, na ovom putovanju proslavio i svoj rođendan i bilo nam je veliko zadovoljstvo što smo taj dan proveli u poseti reci Jordan", poručuje on. 


 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija