• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

01.10.2023

18:55

Ponoš i Kurti na istom zadatku! Obojicu promovišu "mediji" iz Hrvatske koji su pod kontrolom tajkuna iz BG i osvedočenih progonitelja Srbije

Beta

Politika

Ponoš i Kurti na istom zadatku! Obojicu promovišu "mediji" iz Hrvatske koji su pod kontrolom tajkuna iz BG i osvedočenih progonitelja Srbije

Podeli vest

Miloš Terzić, član Predsedništva Srpske napredne stranke, oglasio se danas zvaničnim saopštenjem.

Saopštenje prenosimo u celosti:

Poziva NATO sluga Zdravko Ponoš deklarisane autošoviniste i proverene lopuže i zdesna i sleva da se ujedine u jednu veliku antisrpsku koaliciju. Poziva, sve one koje ujedinjuje samo krađa narodnih para i mržnja prema Aleksandru Vučiću, a jedini cilj im je nasilan dolazak na vlast i to putem obojene revolucije, kako bi uz podršku stranaca, konačno završili sa pitanjem KiM i kako bi utabali stazu kosovsko-metohijske nezavisnosti, što su pokušali da urade do 2012. godine. 

I kako su krenuli sigurno bi uspeli u tome i od Kosova i Metohije napravili još jednog komšiju po uzoru na ono što su uradili u Crnoj Gori, ali ih je u tom naumu sprečio narod i Aleksandar Vučić koji ih je zauvek oterao na smetlište političke i društvene scene gde je Ponošu i celoj lopovskoj ekipi iz bivšeg režima mesto. Upravo je Aleksandar Vučić pitanje KiM vratio u žižu javnosti i jasno poručio svima da Srbija nikada neće priznati lažnu državu i da nikada nećemo odustati od borbe za naš narod.

Svaka reč koju izgovori Zdravko Ponoš jasan je pokazatelj da su on i Aljbin Kurti na istom zadatku.

I jednog i drugog promovišu "mediji" iz Hrvatske koji su pod kontrolom tajkuna iz BG i osvedočenih progonitelja Srbije.

Naravno, zajednički cilj im je rušenje Vučića kako bi oslabili srpski nacionalni korpus na KiM i kako bi našu zemlju bacili na kolena.

Nije nikada Zdravko Ponoš bio toliko ažuran u osudi nasilja koje svakodnevno nad Srbima sprovodi režim u Prištini, već se skrivao u mišiju rupu kada je pripadnik nelegalnog "KBS"-a, upucao srpsku decu u Štrpcu. I tada i sada se ponašao kao pešadinac Aljbina Kurtija, baš onako kako to od njega zahtevaju njegovi mentori.  

Što se tiče pregovora sa EU, dvanaest godina, koliko su bili na vlasti, nisu otvorili nijedno poglavlje u pregovorima, a pritom su nemo posmatrali pogrom i etničko čišćenje srpskog naroda sa KiM. Zadatak NATO generala Ponoša  u to vreme je bio da uništava srpsku vojsku i da Hagu u kesama i bez naloga isporuči svakog časnog vojnika koji je branio i koji se borio za našu državu.

A što se pitanja KiM tiče, sve je ovo već viđeno i ispričano od strane dosovskog kadra kakav je Zdravko Ponoš, jer su isto tako svi zajedno posle petooktobarske obojene revolucije lagali narod da je pitanje KiM jedno "malo demokratsko pitanje" i da će se rešiti u skladu sa srpskim interesima, samo da sruše Miloševića i da ih stranci nasilnim putem dovedu na vlast uz pomoć stranih obaveštajnih službi.

Cilj im je i danas isti, ali za Srbiju pod vođstvom i liderstvom Aleksandra Vučića nema predaje, a to znači da ćemo nastaviti beskompromisnu borbu za srpske nacionalne vrednosti na KiM i da se nikada nećemo povlačiti pred najgorima, koji su nam razorili zemlju, došli na vlast bez političke volje naroda i doveli je na rub propasti, a jedan od njih je upravo lažni srpski, a pravi NATO general Zdravko Ponoš.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija