• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

04.08.2023

10:45

Neviđeni skandal tajkunskog Danasa! Ismevaju najveću tragediju srpskog naroda

EPA

Politika

Neviđeni skandal tajkunskog Danasa! Ismevaju najveću tragediju srpskog naroda

Podeli vest

Ustaše su na današnji dan 1995. proterale oko 280.000 Srba iz Krajine, a ubijeno je i nestalo više od 3.000 ljudi. Za ovaj najstrašniji zločin u modernoj istoriji Evrope niko nije odgovarao, a tajkunski mediji su našli za shodno i ovaj put da ismevaju ovu strašnu tragediju srpskog naroda!

Rana koja je otvorena pre tačno 28 godina ustaškom zločinačkom akcijom "Oluja" još je živa, ali genocid nad Srbima traje i dalje!

Danas je dan koji Hrvati slave kao praznik, a Srbi žale i tuguju za nevinim žrtvama ovog stravičnog zločina. Doduše, ne svi Srbi. Ima i onih kojima je sve tuđe i lepše i bolje. 

Da se sličan sličnom raduje pokazuju ponovo tajkunski mediji koji ponovo, po ko zna koji put, staju na stranu ustaša, umesto na stranu svoje države i naroda.

U niskotiražnom tajkunskom dnevnom listu "Danas" osvanula je najava večerašnjeg filma čiji je naziv "Oluja", a koji je snimljen povodom jezive agresije nad srpskim življem. 

Međutim, umesto pravog naziva filma "Oluja", novinari Danasa napisali su "uja". 

Foto: printscreen

 

 

Uja je izraz koji se vezuje za ostrašćene Hrvate, to jest ustaše! 

Ne može biti opravdanje da je bilo slučajno i nehotično! Upravo zbog toga je ovo skandal nad skandalima! 

Ovim potezima tajkunski mediji su još jednom pokazali da se priklanjaju napadima na Srbiju, da vole sve što uništava srpski rod, da se slade kada neko napada predsednika Aleksandra Vučića...

I ono što je najgore, tajkunskim medijima je palo na pamet da omalovažavaju i da se šale na račun najvećeg etničkog čišćenja Srba - sramota!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Oglasio se otac Mateja Periša: Danas je godišnjica od pronalaska tela
Hronika

Oglasio se otac Mateja Periša: Danas je godišnjica od pronalaska tela

Matej Periš (27) iz Splita nestao je u noći između 30. i 31. decembra 2021. godine u Beogradu, a njegovo beživotno telo nađeno je u maju 2022. godine na Adi Huji. Tačnije, na današnji dan MUP Srbije je potvrdio da je telo muškarca koji je na sebi imao garderobu koju je Matej nosio uoči nestanka, pronađeno 18. maja oko 9 časova ujutru, zapravo telo nestalog mladića iz Splita.

20.05.2024

06:54

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka
Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka

Tri ratna druga, Igor Vukašinović (54), Novica Pejić (63) i Ostoja Medić (68), prošli su danas kroz Užice na svom krstonosnom hodu sa Pala na Krf. Sa njima je i četvrtičlan Petar Dragaš u pratnji sa kombijem, a na put dug 1.200 km pošli su 14. maja.

18.05.2024

15:12