• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.07.2023

18:36

Čitaku udara na lažnog premijera: Cenzor Kurti gasi medije!

ATA/EPA

Politika

Čitaku udara na lažnog premijera: Cenzor Kurti gasi medije!

Podeli vest

Potpredsednica Demokratske partije Kosova (DPK) Vljora Čitaku ocenila je da je Vlada Kosova odlukom da odbije žalbu Klan Kosova o suspenziji sertifikata o poslovanju te telelvizije odlučila da zatvori najveću privatnu TV na Kosovu.

- Vlada Aljbina Kurtija donela je odluku da zatvori Klan Kosova. Oduzimanjem poslovnog sertifikata onemogućen je rad jednog od najvec´ih i najvažnijih medija u našoj zemlji - napisala je ona na Fejsbuku.

Ocenila je da je to brutalni napad na slobodu govora i misli.

 

 

- Danas se brutalno napada ideja slobode govora i misli. Ovo više nije i ne bi trebalo da bude borba samo jednog medija. Ovo je bitka društva. A ovo društvo nije ni pokorno ni uplašeno. Samo su oni u Vladi uplašeni i u panici - napisala je ona.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija