• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

21.07.2023

14:47

U Predsedništvo stigla molba za ukidanje Anketnog odbora! (FOTO)

informer/printscreen

Politika

U Predsedništvo stigla molba za ukidanje Anketnog odbora! (FOTO)

Podeli vest

Molba porodica stradale i ranjene dece u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" stigla je u Predsedništvo Republike Srbije.

Punomoćnici porodica ranjene i stradale dece u masakru na Vračaru podneli su molbu Vladi Srbije za ukidanje Anketnog odbora. 

Molba je podneta predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, predsedniku Narodne skupštine Vladimiru Orliću, predsednici Vlade Srbije Ani Brnabić, ministarki Maji Popović, vrhovnom javnom tužiocu Zagorki Dolovac, predsedniku Visokog saveta tulaštva Branku Stamenkoviću i predsednici Vrhovnog suda Jasmini Vasović.

Podsetimo, advokatica Zora Dobričanin Nikodijević u gostovanju na Informer TV govorila je o zahtevu roditelja stradalih u Ribnikaru o ukidanju Anketnog odbora, na čijem čelu je Marinika Tepić, a više o tome možete pogledati OVDE.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Dobričanin o masakru na Vračaru: Roditelji ubijene dece imaju tapiju za bol, nemojte da se prepucavate preko grobova mrtve dece
Live TV

Dobričanin o masakru na Vračaru: Roditelji ubijene dece imaju tapiju za bol, nemojte da se prepucavate preko grobova mrtve dece

Zora Dobričanin advokat koji zastupa roditelja žrtve Koste K. koji je 3. maja ubio devet učenika i radnika obezbeđenja u OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru gostujući u Info jutru komentarisala zašto su advokati, ali i roditelji ubijene i ranjene dece protiv formiranja Anektnog odbora i objasnila zatšo o ovom slučaju mora da se odlučuje u sudu, a ne u skupštini.

21.07.2023

10:19

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija