• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.07.2023

15:31

Priznao da su spremali državni udar! Đukanović o iskazu inspektora Mitića: Hteli su da uhapse Gašića i Škera!

printscreen

Politika

Priznao da su spremali državni udar! Đukanović o iskazu inspektora Mitića: Hteli su da uhapse Gašića i Škera!

Podeli vest

Inspektor Dušan Mitić, zvezda opozicije i opozicionih medija, priznao je da je prava namera montirane afera "Jovanjica" bilo hapšenje Bratislav Gašić, tadašnji prvi čovek BiA, a sadašnjeg ministra policije.

Ove šokantne tvrdnje izneo je advokat okrivljenog Predraga Koluvije Vladimir Đukanović.

Danas smo čuli od prepariranog svedoka Mitića koji se ničeg ne seća, ali političku priču koju su mu spremili naučio je kao pesmicu, da je sve oko izmišljene afere Jovanjica bilo skopčano ka tome da se uhapsi Bratislav Gašić kao tadašnji šef BIA i da je on trebalo da bude prvookrivljeni. Uz njega bi uhapsili i tadašnjeg šefa beogradskog centra BIA, Mirka Škera. U žestokoj svađi tužioca i svedoka Mitića, inače svedoka tužilaštva, svašta smo još čuli i sada je jasno da je sve izmišljeno i da tamo sede na klupi nevini ljudi. Poenta je bila očigledno da se hapšenjem šefa BIA izvrši državni udar od strane jednog dela MUP-a u sadejstvu sa stranim faktorom i da se tako diskredituju srpske službe. Potvrda onog što odavno tvrdim lagano isplivava na površinu - naveo je Đukanović.

 

 

Podsetimo, Đukanović se ovim povodom ranije danas oglasio pošto je prokomentarisao orkestriranu podršku opozicije Mitiću i njegovom kolegi inspektoru Slobodanu Milenkoviću zvanom Mali Senta.

Kako je Informer već pisao, gotovo svi viđeniji opozicionari poput Marinike Tepić, Nebojše Zelenovića, Miroslava Aleksića, Srđana Milivojevića i drugih danas su sa svojim pristalicama linčovali Koluviju ispred Specijalnog suda.

Detaljnije o tome možete čitati u posebnoj vesti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija