• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

07.07.2023

14:22

Spremni smo da nastavimo da radimo dalje! Vučić iz Beča poslao jasnu poruku: Naš posao je da pokušamo da sačuvamo ekonomski napredak

printscreen

Politika

Spremni smo da nastavimo da radimo dalje! Vučić iz Beča poslao jasnu poruku: Naš posao je da pokušamo da sačuvamo ekonomski napredak

Podeli vest

Trilateralni Samit Srbije, Austrije i Mađarske održan je danas, a predsednika Srbije Aleksandra Vučića i premijera Mađarske Viktora Orbana dočekao je ispred austrijske vlade Karl Nehamer.

Nakon Samita obratili su se zvaničnici, a sada se predsednik oglasio na svom Instagram profilu. 

"Zadovoljan sam što smo, dobrim delom, sproveli u delo ono o čemu smo razgovarali u prethodnim susretima, a to je rezultat rada vlada Austrije, Mađarske i Srbije. Spremni smo da nastavimo da radimo dalje. Verujem da ćemo ovo pitanje uspeti da držimo pod kontrolom i u najboljem interesu naših zemalja i cele Evrope.

Iskoristio sam priliku da govorim i o drugim važnim regionalnim temama i verujem da ćemo u godinama koje su pred nama pronaći način da promenimo trendove, koji govore da se stvarni ekonomski rast seli van Evrope. Naš posao je da pokušamo sačuvamo ekonomski napredak i za budućnost, a ne da samo mislimo o današnjem danu.


Ponosan sam što smo doprineli nekoj vrsti dodatne stabilnosti Evrope. Nadam se skorom viđenju u Beogradu ili Budimpešti!", piše Vučić. 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija