• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.06.2023

10:22

Đurđev: Svaki mladi Srbin je kao Miloš Obilić, a Danilo Vučić je to danas i pokazao na delu!

Informer

Politika

Đurđev: Svaki mladi Srbin je kao Miloš Obilić, a Danilo Vučić je to danas i pokazao na delu!

Podeli vest

Aleksandar Đurđev iz Srpske lige komentarisao je jučerašnje skandalozno ponašanje kosovskih policajaca prema sinu lidera Srbije Aleksandra Vučića Danilu i istakao je da se on poneo herojski upoređujući ga sa Milošem Obelićem.

- Srbija danas treba da bude ponosna što ima predsednika koji je vaspitao sina da bude Srbin i pravoslavac, makar ga to moglo koštati života, kao što se i moglo desiti na današnji Vidovdan kada su ga na Kosovu i Metohiji više puta presretali i maltretirali Kurtijevi teroristi. Za razliku od lažne patriotske opozicije koja Kosovo i Metohiju gleda jedno na razglednicama i o njemu diskutuje uz makijato na Vračaru, Danilo Vučić je pokazao da je, kao nekad Miloš Obilić, spreman da da svoj život za ideju o slobodi i pravu da budemo svoji na svome i to baš na zavetnoj zemlji naših predaka. Kurti treba da zna da je takvih momaka Srbija puna i da su oni garant da nam Kosovo i Metohiju niko i nikada ne može oteti" - izjavio je predsednik Srpske lige Aleksandar Đurđev povodom izjave predsednika Srbije Aleksandra Vučića da je njegov sin danas na putu za Gračanicu bio žrtva zlostavljanja tzv. Kurtijeve policije. ,,Danilo je više puta odlazio na proslavu dana Republike Srpske u Banjaluci, a zbog čega su ga drugosrbijanski mediji progonili poput zveri. Ne može iver daleko da padne od klade, njegovi preci su stradali u Drugom svetskom ratu samo zato što su bili Srbi i pravoslavni, a on je danas pokazao da se ni pod kojim uslovima ne bi odrekao zaveta predaka - zaključio je Đurđev.

Foto: printscreen Twitter

Danilo Vučić

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija