• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Tanjug

23.06.2023

07:53

BRNABIĆ DANAS U SUBOTICI! Sastaje se sa premijerom Hrvatske Andrejem Plenkovićem

ATAIMAGES

Politika

BRNABIĆ DANAS U SUBOTICI! Sastaje se sa premijerom Hrvatske Andrejem Plenkovićem

Podeli vest

Premijerka Srbije Ana Brnabić sastaće se danas sa predsednikom Vlade Hrvatske Andrejem Plenkovićem u Gradskoj kući u Subotici.

Početak susreta predviđen je za 15 časova, a nakon toga, planiran je i sastanak delegacija dveju vlada u 15.15 časova, saopšteno je iz Vlade Srbije.

Sastanku će prisustvovati ministar za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog Tomislav Žigmanov i ministarka za evropske integracije Tanja Miščević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Luka99

pre 11 meseci

Razgovor je garant dobrih odnosa! Trebe razgovarati i pregovarti uvek!

Vera

pre 11 meseci

Hrvatska i Srbija mogu da prošire saradnju i unaprede odnose za budućnost.

Zdrvako

pre 11 meseci

Sa svima pričamo i razgovaramo nećemo da stanemo sada

Keti

pre 11 meseci

Očuvanje mira i stabilnosti sa susednom Hrvatskom, verujem da je u interesu obe zemlje. Svaki odrzan sastanak je jos jedna stavka u unapredjivanju odnosa.

Milan

pre 11 meseci

Veoma vazan sastanak Ane i Plenkovica. Vlada pruza podrsku Srbima u Hrvatskoj kako bi resili probleme sa kojima se tamo susrecu. Treba razgovarati sa predstavnicima Hrvatske kako bi normalizovali odnosi dve zemlje.

Sasa

pre 11 meseci

Premijerka Brnabić sastaće se danas sa predsednikom Vlade Hrvatske Andrejem Plenkovićem u Gradskoj kući u Subotici. Razgovaraće se o daljoj saradnji naše dve države.

Brane

pre 11 meseci

Treba sarađivati na poljima koja život znače ,a to je privreda,ekonomija,turizam,infrastruktura....a teške teme neka svako na svoj način u svojoj zemlji sprovodi a istorija neka pamti.

Lola

pre 11 meseci

Ratne sekire treba da se zakopaju i ostvari podloga za dobar odnos

Mila

pre 11 meseci

Hrvatska mora da shvati da joj Srbija nije neprijatelj.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija