• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.04.2023

22:24

TO JE NAJBOLJA GARANCIJA MIRA I BEZBEDNOSTI! Vučićević o Granitu 2023: Vojska Srbije je danas najmoćnija od raspada Jugoslavije!

printscreen

Politika

TO JE NAJBOLJA GARANCIJA MIRA I BEZBEDNOSTI! Vučićević o Granitu 2023: Vojska Srbije je danas najmoćnija od raspada Jugoslavije!

Podeli vest

Gosti "Hit Tvita" večeras su direktorka REM-a Olivera Zekić, advokat Vladimir Đukanović i glavni i odgovorni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

Komentarišući jučerašnji prikaz Vojske Srbije, Vučićević je naveo da je 2012. godine bilo nula Pasarsa, a da smo ih juče videli 6, da je bilo nula upotrebljivih migova 29, juče smo imali 10 i videli smo da imamo 10 puta više helikoptera, i ruskih i evropskih.

Videli smo i neverovatan stroj srpskih specijalaca. Ko god je ono video, on je morao da kaže ono je ozbiljna vojska. Sve pod konac. Najmodernija oprema, najmoderniji šlemovi, ja se pomalo u to razumem...to je tako izgledalo da niko u regionu, pa čak ni ovi hejteri u Srbiji, nisu pokušali da se šale sa tim, jer je to izgledalo toliko impozantno - rekao je Vučićević.

Kako je rekao, Vojska Srbije je danas najmoćnija od raspada Jugoslavije i to je najbolja garancija mira i bezbednosti. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Tanja

pre 1 godinu

Vojska Srbije danas se dosta razvila i ojačala. Sa ovakvom Vojskom građana Srbije mogu mirno da spavaju

Pavle

pre 1 godinu

Niko ne moze da ospori cinjenicu da je nasa vojska u ovom trenutku najmocnija sila Zapadnog Balkana. To je upravo glavna garancija da nece biti novih pogroma Srba na ovim prostorima.

Alex

pre 1 godinu

Još malo, pa će da vežbaju i sa NATO paktom, valjda kako da pomognu kada nas zlikovci sledeći put budu bombardovali. Spala je Srbija na najniže grane u istoriji.

Samosvesna građanka

pre 1 godinu

Znači da će ovih dana krenuti na Kosovo* i otud najuriti KFOR i onda omogućiti normalnu predizbornu kampanju i normalne izbore na kojima će i Srbi i ostali građani Kosova* učestvovati, a već danas Vučić da od Kristofera Hila izmoli dozvolu da vojska krene na Kosovo*.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija