• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo/Informer

24.02.2023

11:22

LAŽNI PATRIOTA IZABRAO STRANU! Jovanović: Nije problem ako Kosovo bude u UN! (VIDEO)

mc.rs

Politika

LAŽNI PATRIOTA IZABRAO STRANU! Jovanović: Nije problem ako Kosovo bude u UN! (VIDEO)

Podeli vest

Skandalozan istup lidera Nove DSS i poslanika Miloša Jovanovića na tribini u Nišu.

- Ujedinjene nacije jesu važna, ali nisu odlučujuća stvar - rekao je Miloš Jovanović, pa potom izneo primer Švajcarske.

Ovim je jasno poručio da za njega nije problem da Šiptari dobiju stolicu u UN, i još jednom na taj način pokazao da radi isključivo protiv interesa svoje zemlje. 

Lažni patriota u vreme kada ne pravi haos u Skupštini, lobira za stolicu lažne države u UN.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
jel Rošavi bitniji od srpske d

pre 1 godinu

Kakva panika u SNS mafiji, kad se plaše i ovih anonimusa ?

Šibicar

pre 1 godinu

Jovanović, Zavetnica, Boško, Ponoš i ostali petokolonaši koliko juče su pokušali fizički da nasrnu na Vučića u sred Narodne Skupštine tvrdeći da je izdao Srbiju a samo par dana kasnije on licitira da stolica u UN nije bitna i da to nije ništa strašno? Pa da li su ti ljudi normalni? Da li oni zaista misle da će EU i kojekakvi emisari da ih dovedu na vlast mimo volje građana i birača?

Brmbrm

pre 1 godinu

To po shvatanju žvaljavog potrčka Vučićevića ? Čovek je rekao da im se (šiptarima) ne prave više ustupci koje ih prave državom čak i da ne udju u UN. Mamu vam jbm raspalu lažovsku, odgovaraćete i vi za ovo pred sudom, samo podržavajte separatizam u Srbiji.

ratko

pre 1 godinu

MULJU PETOKOLONASKI ,BICE ALI SAMO KAO SASTAVNI DEO SRBIJE .

Ja

pre 1 godinu

Toliko pljuje zapad a i dalje se ne odrice francuskog pasosa iako je Francuska uz Nemacku inicirala ovaj plan. Odron.

Tužilac

pre 1 godinu

Toliko o patriotizmu i o tome ko je izdao i ko je spreman da izda Kosovo i celu zemlju ... Pitam se samo da li se oni koji su glasali za ove veleizdajnike bar malo stide?

Rade R

pre 1 godinu

Nisam ja ovu izjavu baš tako shvatio! Ali da je on lažni patriota to je činjenica! Samo ga zanima vlast zbog vlasti!

Izbori 2024

TV

Srbija je na putu ka vaskrsenju nacionalnog identiteta! Narod se dozvao pameti, ne dozvoljava da ga vode oni koji samo pljuju! (VIDEO)
Live TV

Srbija je na putu ka vaskrsenju nacionalnog identiteta! Narod se dozvao pameti, ne dozvoljava da ga vode oni koji samo pljuju! (VIDEO)

Jedna od glavnih promotera teorije da su Srbi zločinački narod Sonja Biserko, govorila je za ekstremistički portal Slobodna Bosna. Biserko je primetila jednu tačnu činjenicu, da Srbija ni na koji način neće u dogledno vreme priznati genocid u Srebrenici. Ovu izjavu komentarisao je gost "Info jutra" Informer televizije Bojan Borovčanin, predsednik udruženja građana "NIT".

17.06.2024

10:41

Kurti na svaki mogući način teroriše Srbe na Kosmetu! Cilj je da se čitavo srpsko stanovništvo zaplaši i protera! (VIDEO)
Live TV

Kurti na svaki mogući način teroriše Srbe na Kosmetu! Cilj je da se čitavo srpsko stanovništvo zaplaši i protera! (VIDEO)

U noći između petka i subote, sat vremena nakon ponoći, u centru Leposavića, privedena su dva maloletnika, zbog, kako su potvrdili, pevanja pesama na jednom rođendanu. Tzv. Kosovska policija ih je, kažu, prskala suzavcem i primenjivala silu sve do policijske stanice. Na ovu temu za Informer govorio je Ljubomir Đurić iz Centra za nacionalnu politiku.

17.06.2024

09:59

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija