• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

10.01.2023

12:56

POPOVIĆ: NAJSNAŽNIJE OSUĐUJEM NAPADE NA DANILA VUČIĆA

printscreen

Politika

POPOVIĆ: NAJSNAŽNIJE OSUĐUJEM NAPADE NA DANILA VUČIĆA

Podeli vest

Predsednik Srpske narodne partije i narodni poslanik u Skupštini Republike Srbije, Nenad Popović, najoštrije je osudio napade na Danila Vučića, sina predsednika Srbije Aleksandra Vučića



- Očito je da oni koji su, po ko zna koji put poveli ovu besprizornu kampanju, uporno i namerno ignorišu činjenicu da Danilo Vučić nije bio deo zvanične delegacije Srbije, već je na proslavu Dana Republike Srpske otišao kao privatno lice - rekao je Popović.

Prema njegovim rečima, svim tim medijima i pojedinicima iz Srbije sinhronizovanim sa regionalnim medijima koji su više puta dokazali da mrze i Srbiju i Republiku Srpsku, bilo je jedino važno da 

nađu lažne razloge za optužbe protiv predsednika i njegove nacionalne politike koja jača 
Srbiju i brine o Srbima u regionu.

- Ono što je opasno jeste što ti isti mediji godinama pokušavaju da izmišljenim aferama kriminalizuju sina, ali i čitavu porodicu predsednika Republike Srbije. Ništa manje opasno je što, napadajući Danila da je otišao na proslavu koja po njihovom mišljenju nije zakonita jer je to rekao sud u Sarajevu, pokušavaju da stvore narativ koji je poguban za mlade generacije Srba — da je loše biti patriota, voleti svoj narod, Crkvu, Srbiju i poštovati i voleti Republiku Srpsku, njene žrtve i praznike - istakao je lider SNP.

Takva antinacionalna razmišljanja i stavovi, kazao je Popović, u kojima su Srbi jedini krivci za ratove, u kojima moramo da se beskrajno izvinjavamo svima i kajemo se što smo stvarali Republiku Srpsku, nove mlade generacije Srba nikada neće prihvatiti i sa prezirom će ih odbaciti. 

- Zbog toga treba jasno i do kraja razobličti sve jučerašnje neosnovane napade na Danila Vučića zbog dolaska na proslavu Dana Republike Srpske - poručio je Popović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Al' će da se jede! U nedelju, u Lipovac na gulaš!
Topola

Al' će da se jede! U nedelju, u Lipovac na gulaš!

U selu Lipovac kod Topole u nedelju, 16. juna održaće se druga Lipovačka gulašijada. Ideju za ovu manifestaciju dobili su ovdašnji meštani koji su gulašijadu prošle godine organizovali prvi put, a za sutra je najavljeno čak 50 ekipa!

15.06.2024

08:20