• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/kosovo-online.com

28.12.2022

14:42

BIO SAM U ZATVORU SAMO ZATO ŠTO SAM SRBIN! Nikola Nedeljković sa slobode: Srećan sam što sam konačno sa svojom porodicom! (VIDEO)

printscreen

Politika

BIO SAM U ZATVORU SAMO ZATO ŠTO SAM SRBIN! Nikola Nedeljković sa slobode: Srećan sam što sam konačno sa svojom porodicom! (VIDEO)

Podeli vest

Nikola Nedeljković konačno u zagrljaju sa majkom, ocem i sestrom. Nakon što je šest meseci proveo u pritvoru pod optužbom Prištine za navodno "izazivanje etničke mržnje i netrpeljivosti", susret sa najbližima na prelazu Mutivode bio je više nego emotivan

 

Nikola je kazao da je je srećan što je na slobodi, alii i da je u zatvoru bio samo zato što je Srbin.

Nikola Nedeljković konačno u zagrljaju sa majkom, ocem i sestrom. Nakon što je šest meseci proveo u pritvoru pod optužbom Prištine za navodno "izazivanje etničke mržnje i netrpeljivosti", susret sa najbližima na prelazu Mutivode bio je više nego emotivan.

Nikola je kazao da je je srećan što je na slobodi, alii i da je u zatvoru bio samo zato što je Srbin.

"Ne želim da komenatrišem dane provedene u zatvoru, srećan sam što sam konačno sa svojom porodicom. Sad trenutno nemam u planu da sumiram ili svodim neke račune. Najbitnije da se sve ovo završilo, da mogu konačno sa porodicom kući da odem, za sve ostalo ima vremena. Zahvalio bijh se svim ljudima koji su od prvog dana bili uz mene i moju porodicu. Mogu da kažem da sam srećan. Ako sam zbog nečega trebao da budem u zatvoru i dan neka bude to zato što sam Srbin i zato sam i bio u zatvoru", kazao je Nikola.

Slobodanka Nedeljković, Nikolina majka, zahvalila se svima koji su bili uz njih i podržali kada im je bilo najteže.

"Srećni smo, uzbuđeni smo, i hvala svima koji su nas svo vreme podržavali, pogotovo predsedniku Vučiću. Dočekali smo i ovaj trenutak. Ovo je najvažnije da je on sada kraj nas, sve ostalo lako će", kazala je Slobodanka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija