• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti

16.12.2022

13:18

DETALJI KURTIJEVOG SPISKA ZA SRBE! Navodno počinili ratne zločine - terete se posle 23 godine

printscreen

Politika

DETALJI KURTIJEVOG SPISKA ZA SRBE! Navodno počinili ratne zločine - terete se posle 23 godine

Podeli vest

Mediji na albanskom jeziku objavili su danas spisak sa imenima i prezimenima 230 lica srpske nacionalnosti koja su navodno učestvovala u ratnim zločinima za vreme ratnih dejstava na Kosovu i Metohiji

Na spisku su imena ljudi iz različitih sredina na Kosovu i Metohiji: iz Kosova Polja, Kline, Istoka, Kišnice kod Gračanice i Račka. 

Mediji na albanskom nadovezali su se na sinoćno hapšenje Slađana Trajkovića, bivšeg pripadnika takozvane kosovske policije, a u njihovoj objavi tvrdi se da su pomenuta lica činila navodne zločine - masakre nad Albancima. 

Inače, već duže vreme na Kosovu i Metohiji spekuliše se o postojanju tajnih spiskova za hapšenje Srba koji su navodno počinili ratne zločine nad Albancima.

Prema saznanjima "Novosti", neka od lica sa ovog spiska i dalje žive na Kosovu i Metohiji, što prema mišljenju srpskih političkih analitičara sa KiM, predstavlja dokaz da se ta lica ne osećaju krivim, jer u suprotnom sasvim sigurno ne bi ostali da žive na Kosovu i Metohiji. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marcco

pre 1 godinu

... ali su zato svi koji su pre i tokom 1999. uhapšeni i osuđeni OVK teroristi, sa jasnim i "svežim" dokazima o ubijanju i Srba i Albanaca, oslobođeni posle petog oktobra.

Hogar

pre 1 godinu

Vrijeme sa ratnim zločinima nema veze. Jevreji i danas ganjaju i hapse fašiste iz WWII!!!

Pravda

pre 1 godinu

Dokle ovo ludilo ovog teroriste moze da ide.ko ovo podrzava,dosta vise, sve ima svoj pocetak i kraj.a kraj je blizu.ovog bolesnika kurtu i murtu pod hitno skloniti,tjs smestiti ga gde mu je mesto u LUDNICU.

Izbori 2024

TV

Kurti na svaki mogući način teroriše Srbe na Kosmetu! Cilj je da se čitavo srpsko stanovništvo zaplaši i protera! (VIDEO)
Live TV

Kurti na svaki mogući način teroriše Srbe na Kosmetu! Cilj je da se čitavo srpsko stanovništvo zaplaši i protera! (VIDEO)

U noći između petka i subote, sat vremena nakon ponoći, u centru Leposavića, privedena su dva maloletnika, zbog, kako su potvrdili, pevanja pesama na jednom rođendanu. Tzv. Kosovska policija ih je, kažu, prskala suzavcem i primenjivala silu sve do policijske stanice. Na ovu temu za Informer govorio je Ljubomir Đurić iz Centra za nacionalnu politiku.

17.06.2024

09:59

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija