• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

08.12.2022

16:13

TIRANIJA I TEROR ALJBINA KURTIJA SE MORA ZAUSTAVITI! Srpska lista osudila najnovije napada na Srbe na KiM!

informer.rs

Politika

TIRANIJA I TEROR ALJBINA KURTIJA SE MORA ZAUSTAVITI! Srpska lista osudila najnovije napada na Srbe na KiM!

Podeli vest

Srpska lista osudila je najnoviji napad Aljbina Kurtija na Srbe i na severu i na jugu Kosova i Metohije

Saopštenje Srpske liste prenosimo u celosti:

- Srpska lista najoštrije osuđuje sinhronizovani napad Aljbina Kurtija protiv Srba i na severu i na jugu Kosova i Metohije sa ciljem proterivanja Srba sa svojih vekovnih ognjišta.

Nasrtaji Kurtijevih specijalaca na poštene srpske porodice u Velikoj Hoči koje teškom mukom obrađujući svoju zemlju hrane svoju decu i porodice, kao i upad u obdanište u Leposaviću dok deca spavaju, delo je sistematske kampanje protiv srpskog naroda, sa ciljem zastrašivanja čime se još više podižu tenzije na ovim prostorima.

Danas Kurtijevi specijalci čizmama gaze srpski hleb i grozdove koje su naši građani mukom uzgajali u nadi da će u miru moći da opstanu i žive pošteno od svog rada. Prestrašuju svojim oklopnim vozilima srpsku decu dok su u vrtiću bez ikakve reakcije međunarodnih predstavnika.

Teror kojim smo kao narod izloženi na Kosovu i Metohiji više niko ne može da trpi. Međunarodna zajednica mora najhitnije da reaguje i zaustavi ludilo koje vlada u Prištini a koje može da izazove haos na ovim prostorima.

Tiranija i teror Aljbina Kurtija se mora zaustaviti jer se njegovim nasilnim akcijama i provokacijama mesecima unazad ugrožava mir, a to se ne sme dozvoliti, niti se sme prećutati.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragi

pre 1 godinu

Tiranija i teror Aljbina Kurtija se mora zaustaviti...e moj napaćeni srpski narode, ako se uzdate u Aleksandra Vučića...uzalud se nadate. Mir po svaku cenu.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija