• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

18.10.2022

20:09

EKSTREMNI MUSLIMANI IZ BOSNE SLAVE TAJKUNA ŠOLAKA I RADUJU SE NJEGOVIM USPESIMA!

Politika

EKSTREMNI MUSLIMANI IZ BOSNE SLAVE TAJKUNA ŠOLAKA I RADUJU SE NJEGOVIM USPESIMA!

Podeli vest

"Slobodna Bosna", list poznat po ekstremnim muslimanskim stavovima hvali srpskog tajkuna Dragana Šolaka i raduje se njegovim poslovnim poduhvatima

U "Slobodnoj Bosni" objavljen je tekst pod naslovom "Srbijanski tajkun Dragan Šolak u naletu: Vlasnik N1 i Telemacha pokreće tri nova televizijska kanala".

U daljoj priči se navodi hvalospev o vlasniku Junajted grupe koji u svom portfoliju ima šest nacionalnih televizija, više od 55 kablovskih kanala, 28 portala, pet radio stanica i šest štampanih izdanja.

Ekstremni muslimani dive se srpskom tajkunu Šolaku.

Pametnom dosta.

 

Foto: printscreen

Tekst objavljen u "Slobodnoj Bosni"

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zagor

pre 1 godinu

Ekstremni svetosavski zabavnik,Informer,kritikuje slobodne medije u regionu!!!

Antifašista

pre 1 godinu

Nezavisne fašističke novine ponovo lupaju gluposti, simpatično.

Milan

pre 1 godinu

Pa kako to ako su ekstremni muslimani a hvale Srbina. I vi ste hvalili Muftiju Zukorlića koji je bio ekstremni musliman pa mu Vučić dao funkciju da se primiri.

NIKOLALONDONKRAJINA

pre 1 godinu

Zar se danasnji muslimani u bosni ne zovu balije

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija