• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.04.2022

23:47

Vučić odbrusio novinarki N1: Taj frižider je doprineo da neko osvoji 60 odsto glasova!

Informer/Peđa Milosavljević

Politika

Vučić odbrusio novinarki N1: Taj frižider je doprineo da neko osvoji 60 odsto glasova!

Podeli vest

Žaklina Tatalović, novinarka televizije N1, pokušala je da isprovocira predsednika Srbije Aleksandra Vučića u izbornoj noći u štabu Srpske napredne stranke

Žaklina Tatalović sa N1 postavila je pitanja Aleksandru Vučiću: "RIK je večeras otišao, povukao se, da li je Srbija večeras pokazala da nema instituciju? Na kampanji ste izlazili iz frižidera, ko vas je na to nagovorio s obzirom da neki ljudi u Srbiji sklapaju kraj sa kraja, da li vas je sramota što izlazite iz frižidera"

- Što se tiče prvog pitanja, to ste mi već postavljali. Niko drugi vam nije rekao da je rezultat sdrugačiji, RIK ima 96 sati vremena. Zašto se njima ne žuri? Zašto gospoda neće da radi do ponoći, ne znamo. Svaki put na svim izborima se to dešava. Ja učestvujem od 1993. i uvek je ovako bilo. Moraće da bude sve u skladu sa zakonom - rekao je Vučić.

- Što se tiče drugog pitanja, nagovorili su me, i bilo je pametno što sam prihvatio. I taj frižider je doprineo da neko osvoji 60 odsto glasova. 

- Pomenuli ste Vranje, tu sam, ukoliko se ne varam, osvojio ko 70 odsto glasova. U tom Vranju doveli smo autopput, uradili deo bolnice, gradimo gradski stadion, uradili stanove za bezbednjake,  celu Vranjsku banju obnavljamo, tamo sam dobio 85 odsto glasova.

Kako je Vučić dodao, on sam učestvuje na izborima, gde se uvek, na isti način komisija ponašala.

- Ne možete mi pokvariti raspoloženje vrečeras - rekao je Vučić obraćajući se novinarki N1.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Krajnji cilj centara moći je uništenje pravoslavlja! Žrtvovali su kompletnu Ukrajinu, broj stradalih je frapantan! (VIDEO)
Live TV

Krajnji cilj centara moći je uništenje pravoslavlja! Žrtvovali su kompletnu Ukrajinu, broj stradalih je frapantan! (VIDEO)

Juče je počeo mirovni samit u Švajcarskoj gde se sastalo gotovo 100 zemalja i preko 50 šefova država da razgovaraju o trajnom prekidu vatre, među kojima su premijerka Italije, Đorđa Meloni, predsednik Francuske Emanuel Makron i predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski, dok je Rusija u potpunosti izuzeta iz ovog skupa. Ekspert za energetiku Dragan Škobalj komentarisao je ovaj događaj tokom gostovanja u "Info jutru" televizije Informer.

16.06.2024

12:33

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Osvećen hram Svetih Novomučenika kragujevačkih u Šumaricama
Srbija

Osvećen hram Svetih Novomučenika kragujevačkih u Šumaricama

Episkop šumadijski mitropolit Jovan uz sasluženje umirovljenog episkopa Zvorničko-tuzlanskog i nekadašnjeg Administratora Eparhije šumadijske Vasilija Kačavende, osveštao je danas hram posvećen Svetim novomučenicima kragujevačkim u Spomen parku u Šumaricama.

16.06.2024

14:26

Al' će da se jede! U nedelju, u Lipovac na gulaš!
Topola

Al' će da se jede! U nedelju, u Lipovac na gulaš!

U selu Lipovac kod Topole u nedelju, 16. juna održaće se druga Lipovačka gulašijada. Ideju za ovu manifestaciju dobili su ovdašnji meštani koji su gulašijadu prošle godine organizovali prvi put, a za sutra je najavljeno čak 50 ekipa!

15.06.2024

08:20