• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

14.03.2022

19:26

TADIĆ NASTAVLJA DA SE PODSMEVA NARODU! Licemerna evroposlanica Fajon poznata po napadima na Srbiju ga prva podržala! (FOTO)

Politika

TADIĆ NASTAVLJA DA SE PODSMEVA NARODU! Licemerna evroposlanica Fajon poznata po napadima na Srbiju ga prva podržala! (FOTO)

Podeli vest

Lider SDS-a, Boris Tadić, nastavlja da se podsmeva narodu i pravi "aviončiće"

Nakon skandala sinoć u emisiji "Hit Tvit" na televiziji Pink, Boris Tadić nastavlja da pravi cirkus iako ga je lider SPS-a, Ivica Dačić, podsetio da je njegovo vreme prošlo.

On je danas objavio post sa slikom aviona od papira i apelovao na ljude da glasaju "Ajmo ljudi, da konačno odlete" aludirajući na SNS, iako dobro zna da narod veruje predsedniku Aleksandru Vučiću i ne želi na vlast one koji su uništavali vojsku, infrastrukturu i koji su ga godinama pljačkali.

Zanimljivo je i to da je njegovu objavu među prvima lajkovala poslanica Evropskog parlamenta Tanja Fajon, koja je poznata po svojoj podršci opoziciji i mešanju u unutrašnje stvari Srbije.

Foto: Printscreen

Podsećamo, sinoć je, u emisiji "Hit Tvit" na televiziji Pink, Boris Tadić eksplodirao nakon što mu je predočeno da je prosečna plata skoro duplo veća nego za vreme njegove vladavine.

Lider SDS-a je tada uzeo papir sa podacima i od njega napravio "aviončić".

- Evo, napravio sam aviončić od ovih podataka - rekao je Boris Tadić nakon što su mu predstavljene činjenice koje pokazuju da je danas prosečna plata duplo veća nego u vreme dok je on bio na vlast.

Na ovom parčetu papira od kojeg je bivši predsednik Srbije napravio aviončić je sudbina tačno 392.156 ljudi koji su ostali bez posla dok ste vi bili na vlast - ukazala je premijerka Ana Brnabić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Komita

pre 2 godine

Pun sebe i zaljubljen u sebe bez ijednog razloga

Miroslav

pre 2 godine

Mazgov! A i ova dr.lja iz slovetije ništa bolja.

Petar

pre 2 godine

Živim u Sloveniji, ovu fajonku ovde osim albanaca kojima je poručila na zadnjim izborima: dragi albanci glasajte za mene isplatit če se vam niko ne šmirgla

Lazni Bot

pre 2 godine

Sinoc je spakovao ćaleta u koferče i zapevao Miljacku

Laza Lazarevic

pre 2 godine

Prosecan gledalac Pinka sinoc ostao u cudu,cuo istinu.

PETAR

pre 2 godine

ISTIM TIM AVIONOM ODLETECES MAJMUNE SATIRANI..,,VIDIMO SE U NEKOM DRUGOM FILMU,..OVO JE TVOJ FIL ZA SMETLISTE U ISTORIJU MAJMUNE TADICU,A ZASTO SE MAJMUNIZIRA-secate se kako je skakao isprednarodne skupstine,podsecao me na nase plemenite pretke majmune u losoj Tadicemov oponasanju

Zaharova

pre 2 godine

Sinoc na Pinku rezultat Vlast - Opozicija 1:3,čak ni var sistem sa reklamama nije uspeo,POGLEDAJTE SEMOFOR!!!

Šefik

pre 2 godine

Znam boli žulja ali biće lakse priznaj te Tadoć sinoć razmontirao ceo sistem vlast-ruzicasta propaganda.

Pera

pre 2 godine

podleteces ti .. kad te dohvatimo mi koje si ostavio bez posla .. i nade .. oni kojima si unistio zivote ...

Penzioner

pre 2 godine

Iskreno verujem da ce svi poput Tadica, Djilasa i ostalog taloga "srbijanske elite" i "kruga dvojke u Bgd", ZAUVEK ucutati posle 3 aprila !!!!

ratko

pre 2 godine

ajde ti sizofrrenicaru sto bijes zene tebe u zatvor ili ludnicu treba,homic

Srbin

pre 2 godine

U Tadićevo vreme ionako su i putevi i bolnice i fabrike gradile samo od papira. Zna covek.

Baća

pre 2 godine

Ja mislim da je Tadić odavno odleteo iz ozbiljne politike samo nema ko da mu to javi. Zato i pravi ovakve klovnovske ispade. Ajmo, Tadiću, tvoje je prošlo.

Pravda

pre 2 godine

Doticna Fajon je vec na putu da poleti,ali bez krila.

Djoka

pre 2 godine

Ovu budalu je i rodjena zena napustila i ....... E pa sad vidite ko je on.....

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija