• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

12.03.2022

15:31

Omladinci SPS i Zelenih Srbije skupljali potpise za izgradnju Doma zdravlja na Bežanijskoj kosi

Biljana Živković

Politika

Omladinci SPS i Zelenih Srbije skupljali potpise za izgradnju Doma zdravlja na Bežanijskoj kosi

Podeli vest

Povodom početka kampanje za predstojeće aprilske izbore, omladinci Socijalističke partije Srbije i Zelenih Srbije oraganizovali su danas akciju na Novom Beogradu prikupljanje potpisa za izgradnju Doma zdravlja na Bežanijskoj kosi

„Inače, ovo naselje ima oko 50.000 stanovnika, veliki broj građana ne može da se leči u normalnim uslovima, jer mora da odlazi nekoliko kilometara u druga dva preopterećena Dom zdravlja na Novom Beogradu ili da se snalaze kod privatnih lekara, pogotovo što ima puno starijih građana, a da ne pričamo da ovo naselje neprestano raste", navedeno je u pisanoj izjavi Odbora SPS i Zelenih Srbije.

Foto: Biljana Živković

Opštinski odbor Novi Beograd Socijalističke partije Srbije i Zelenih Srbije ima plan i rešenje kojim garantuje izgradnju Doma zdravlja u Bežanijskoj kosi, posle pobede

Foto: Biljana Živković

na aprilskim izborima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija