• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

07.03.2022

13:20

Sramno, da nema dalje! JOŠ JEDNA GNUSNA IZMIŠLJOTINA ĐILASOVACA!

printscreen

Politika

Sramno, da nema dalje! JOŠ JEDNA GNUSNA IZMIŠLJOTINA ĐILASOVACA!

Podeli vest

Đilasovski portal Nova S objavio je još jednu gnusnu laž - da je "SNS ogranizovala potpise podrške Aleksandru Vučiću za predsedničke izbore" u porti crkve u Zablaću kod Čačka, a za tu vest su odabrali i bombastičan naslov "Šou u Čačku: U crkvi potpisivali listu za Vučića"

 

Ipak, da je u pitanju još jedna laž u nizu pokazuje i činjenica da ovo nije jedinstven slučaj. Radi se o biračkom mestu broj 83 u Zablaću, u Parohijskom domu, gde se već godinama održavaju izbori i brojne druge političke aktivnosti. Sve političke stranke su uvek na raspolaganju imale taj dom za svoje aktivnosti još od osnivanja istog.

Takođe, tu se održavaju i brojne druge društvene aktivnosti - folklorni koncerti, plesni koncerti, tu postoji i biblioteka…

Ovu izmišljotinu najpre je Pavle Jelesijević  - Đilasov pajtos i admin stranica na društvenim mrežama pod nazivom Dnevna doza prosečnog Čačanina, isti onaj vođa protesta u Čačku koji je polno uznemiravao samohranu majku! Više o tome pročitajte OVDE.

Foto: printscreen

BONUS VIDEO




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sanja

pre 2 godine

Dhilasovci mogu samo to. Da izmisljaju i plasirqju lazi. Ali zna narod istinu o njima

Rade R

pre 2 godine

Pa šta i da je u porti crkve!? Šta tu ima loše! Kome to smeta crkva i zašto!? Zato što je na strani svoje države, zato što je na strani svog, Srpskog Naroda!!! Crknite mrzitelji Srbije i Naroda Srbije!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija