• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

16.02.2022

14:45

Istraživanja pokazala - spomenik Stefanu Nemanji ima VEĆI REJTING OD DRAGANA ĐILASA! NAJJAČI POTOP TAJKUNA IKADA!

printscreen

Politika

Istraživanja pokazala - spomenik Stefanu Nemanji ima VEĆI REJTING OD DRAGANA ĐILASA! NAJJAČI POTOP TAJKUNA IKADA!

Podeli vest

Urdenik Nove političke misli Đorđe Vukadinović je gostujući sa Nebojšom Krstićem u Uranku na TV Prva rekao za lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, da mu je rejting nezamislivo nizak

NAJJAČI POTOP ĐILASA IKADA!

Đorđe Vukadinović: Rejting spomenika Stefanu Nemanji je: ZA: 45,6%, PROTIV: 31,6%! Ja kao građanin protiv spomenika nemam ništa i ne bih ga selio nigde, to je skandalozna priča o seobi, a očigledno je i da većina građana Beograda slično.

Nebojša Krstić: Užasan paradoks kad pričamo o istraživanjima je što mi čak znamo rejting spomenika Stefanu Nemanji, i on ima rejting, ali jejting lidera opozicije, to nećete naći nigde. Gospodin Šolak kaže u Gardijanu da je Đilas glavni opozicionar u Srbiji. Ja kao građanin kažem dajte mi rejting da vidim, i gospodina Đilasa i njegove stranke. Ako znamo koliko ima Vučić, znamo koliko ima SNS, Dačić i tako dalje, onda je logično da znamo koliko ima Đilas i njegova stranka...

Đorđe Vukadinović: Znamo i to! Đilas lično ima baš malo, vrlo malo, vrlo loše! Mnogo malo!




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Simic Dusica

pre 2 godine

Djiki,pa tako smo i mislili, posle izbora ce se i dokazati ako mu vec nije jasno.

James Hetfield

pre 2 godine

Jel to onaj u narodu poznat kao đoka vlah? Ja njemu ništa ne verujem, đilas bolje stoji, garant ?

Julija

pre 2 godine

Spomenik ima jacu i bolju kulturnu vrednost nego Dragan Djilas. Ne mogu da se porede nikako..

Brajo

pre 2 godine

Ma Đilas je propao odavno, samo je pitanje vremena kada će se povući iz politike!

Dragan

pre 2 godine

Niko ga više ne želi u politici, dobro pamtimo šta nam je sve napravio i kakav je ostavio haos!

"Đilas kontroliše medije!" Borko Stefanović pokušava da optuži vlast za "uzurpaciju medija", ali reči pokojne Verice Barać OTKRIVAJU ISTINU!
Politika

"Đilas kontroliše medije!" Borko Stefanović pokušava da optuži vlast za "uzurpaciju medija", ali reči pokojne Verice Barać OTKRIVAJU ISTINU!

Borko Stefanović je gostujući na N1 pokušao je još jednom da optuži vlast za svoje kreacije i izmišljotine navodne "korupcije, uzurpacije medija", i obećao da će oni rešiti te "probleme". Ipak, kako su oni videli slobodu medija najbolje svedoče rečenice pokojne Verice Barać, nekadašnje predsednice Saveta za borbu protiv korupcije, u vreme kada su se Borkove gazde enormno obogatile dok je narod radio za 15.000 dinara

16.02.2022

12:20

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija