• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

17.12.2021

00:49

Poslanici SNS se oglasili zbog skandalozne pretnje smrću Aleksandru Vučiću!

Politika

Poslanici SNS se oglasili zbog skandalozne pretnje smrću Aleksandru Vučiću!

Podeli vest

Povodom izjave nekada poznatog reditelja a danas isfrustriranog i propalog pripadnika srpske opozicije Gorana Markovića da se “nada da Aleksandar Vučić ima pred očima Čaušeskuov kraj i da će se povući bez krvi oglasili su se i članovi predsedništva i poslanici SNS

Nije ovo prvi put da Goran Marković govori na ovakav način o “revoluciji” u Srbiji. Ne tako davno je tvrdio da ovom zemljom vlada polusvet koji treba najuriti g….. motkom.Možda je to moguće u njegovim filmovima ali u stvarnom životu teško je pola Srbije koja podržava aktuelnu vlast  najuriti iz sopstvene zemlje. Nije ovo prvi put da on predviđa neslavan kraj srpskom predsedniku a njegova retorika najviše podseća na ratno huškačku propagandu koja je daleko iza moderne Srbije koju danas gradimo. To što danas Goran Marković više liči na pogubljenog profesora iz sopstvenog filma “Sabirni centar” je čist dokaz koliku težinu imaju njegove reči. Neće biti da “praški student” priziva rumunski scenario bez bilo kakvog ličnog interesa. U nedostatku adekvatnog izvora finansiranja za svoje projekte očigledno da je pronašao alternativni način da obezbedi isti zahvaljujući srpskoj opoziciji zauzvrat nudeći sebe kao sporednu ulogu u jeftinom političkom filmu.

Goran Marković je između ostalog i reditelj filma “Slepi putnik na brodu ludaka”… To bi bio i najbolji opis njegovog trenutnog političkog angažmana u srpskoj opoziciji - objavio je član predsedništva SNS Branislav Malović.

Foto: Informer

Branislav Malović

 

 

- Zvezda blokade autoputa, na koju su ponosno svoje "simpatizere i aktiviste" zvali Đilas i Marinika, građanin Marković - prvo ponosno saopštio da im je glavni cilj Vučić, a sad objasnio i na koji način: streljanjem. To im je "politika", sav "plan" i ceo "program": streljanje. Vučića. - odgovorio je poslanik SNS Vladimir Orlić.

 

 

- "Vučiću, skloni se ili ćemo te streljati!"

Fašistička gamadija belosvetskih lopuža Đilas, Tepić, Jeremić metkom bi da zaustavi razvoj i napredak Srbije! Kroz bedna kmetovska usta izlazi program oko kojeg su se najzad ujedinili! Metak za Vučića je plan koji imaju i za Srbiju! - napisala je Sandra Božić.

 

 

- Đilasivi lešinari, najodvratnije među odvratnima u Multikom stranci, javno iznose svoj plan, politički i svaki drugi: glava Aleksandra Vučića. Odlično znaju da radom i rezultatima ne mogu da ga poraze! Ne rade ništa, rezultate nemaju! Ovakvu bolest narod nikada neće podržati! - poručila je Nevena Đurić.

 

 

- Kako se bliže izbori tako su pretnje sve jače i spoznajemo njihove fašističke namere. Smeta im Aleksandar Vučić za njihovo dalje pljačkanje ali neće belosvetske lopuže da zaustave napredak Srbije i svakog ko im se ne dopada da streljaju, vešaju ili šišaju - napisala je Olja Petrović.

 

 

- Tajkunsko-mafijaški režim konačno je otvoreno rekao šta im je cilj. Kako se bliže izbori, ispucali su sve svoje bolesne ideje kako bi sklonili predsednika Vučića sa vlasti. Pošto im ništa više ne ide, prete streljanjem. Tako biste streljali i uništili Srbiju. Bando fašisoidna - poručila je Ivana Nikolić.

 

 

- Monstruozne pretnje Đilasovog plaćenika upućene Aleksandru Vučiću pokazuju da mi nemamo posla sa razumnim ljudima,već sa bitangama koje su spremne na sve kako bi se ponovo dočepali vlasti.Ako misle da ih se neko uplašio,grdno su se prevarili.Pristojna Srbija će uvek pobeđivati! - objavio je Nemanja Joksimović.

 

 

Svaki put kad pomislim da me više ništa ne može iznenaditi, demantuju me predstavnici bivšeg režima! Činjenica da prete smrću, streljanjem i ubistvom, dokaz je da su dotakli dno-i političko i moralno. Nadležni organi da reaguju, pod hitno!!! - napisala je Ana Beloica.

 

 

- Mržnja prema Vučiću u nedostatku politike obuzela je drugosrbijanske psihopate. Jasno je da se njihov program svodi na pokušaj ubistva Aleksandra Vučića.
Pretnje streljanjem dokazuju da se radi samo o ogoljenoj mržnji i to je jedina poruka đilasovaca,upućena svakome ko ne misli kao oni - poručio je Miloš Terzić.

 

 

- Zaista je užasno da se preti bilo kome, a naročito da se preti predsedniku Republike, jer se ta institucija mora poštovati! A te pretnje upućuju oni koji sebe smatraju elitom. To je zaista necivilizovano i bedno! Apelujem na sve nadležne organe da pod hitno reaguju! - napisao je Luka Kebara.

 

 

- Vi niste opozicija, vi niste političari, vi ste monstrumi. Kada ste videli da nemate poverenje građana da opet dođete na vlast, pokušali ste nasilno na ulici, a sada pretite da ćete ubiti predsednika države! Ima li kraja vašem bezumlju? - pitala je Milica Nikolić.

 

 

- Vrište od nemoći tajkunski poslušnici i poručuju javno: "streljati Vučića po svaku cenu, jer na izborima nemamo nikakve šanse". Ista je to familija, koja je svoj politički program sastavljala sa najgorim kriminalcima u zemlji, kako bi u haosu zavladala Srbijom.

E pa, neće im proći. - objavio je Đorđe Todorović.

 

 

- Tajkunsko-mafijaška banda okupljena oko Đilasa, Marinike i ostalih žutih satelita poziva na streljanje predsednika! Vlast se dobija na izborima bando lopovska, a ne streljanjem ili ubijanjem!
Znamo da ste nemoralni lopovi, ali da ste nemoralni lopovi i ubice nadam se da nećemo saznati - poručio je Marko Mladenović.

 

 

- Najmonstruoznije pretnje upućene predsedniku Republike Srbije od strane Gorana Markovića su za svaku osudu. Pretnje, floskule i politika bez ideja Srbiji ništa dobro ne može doneti. Puna podrška za predsednika @avucic! - objavila je Sanja Lakić.

 

 

- Ubiti Vučića! To je jedini politički cilj Djilasovog žutog tajkunskog kartela koji je navikao da pljačka i pustoši Srbiju. Izgleda da im se Vučić bas isprečio u toj nameri, čim su pretnje smrću sve glasnije kako se bliže izbori, dok su sve "ekološke" ideje i lažne afere propale - napisala je Jelena Obradović.

 

 

- Politički program đilasovsko-tepićske elite: Vučiću, ne možemo da te pobedimo na izborima, pa ćemo da te streljamo! Evo jedna loša vest za vas: Možete sve nas naprednjake da streljate, ali opet nećete doći na vlast. Narod vas, bre, neće, jer ste i teški lopovi i teško poremećeni - zaključuje Bojana Radaković.

- Goran Marković, “čuveni” predstavnik tzv. drugosrbijanske kulturne elite, poručuje Aleksandru Vučiću, predsedniku Srbije, da će biti streljan.

Saznali smo šta želi ovaj idol “demokratskih snaga”, samo nam nije objasnio kada i kako planiraju to da izvedu.

Nije nam “izvanredni” Marković, kako ga predstavljaju u tajkunskim medijima, otkrio kada planiraju da streljaju Vučića, da li pre, ili posle izbora.

Nije nam “izuzetni” Marković, označen u tajkunskim medijima i kao “borac za slobodnu i demokratsku Srbiju”, rekao ni kako misle da streljaju predsednika Srbije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vladanka (@vladankamalovic)

 


Nije nam saopštio ni da li će prvo sve nas da streljaju, pa potom predsednika, ili će ipak njega prvog, pošto je Vučić ipak uvek broj 1.

Propustio je ovaj “uvaženi” Marković i da nam kaže da li su već formirali odbor za streljanje Vučića, kako su raspodelili funkcije Đilas, kum Mlađa, Marinika, Jeremić, Tadić, Ćuta, Viola, Zelenović… i da li su već izabrali svog predsednika, i kako se taj zove.

Dok čekamo ovog predstavnika “elite” da nam saopšti sve ove detalje, biće interesantno da vidimo sve one zaštitnike svega i svačega, kada će se javiti da kažu kako njima izgleda ovaj poziv na streljanje predsednika Srbije, je l onako evropski i u skladu sa demokratskim vrednostima?

P.S. Što se tiče tog redosleda streljanja, opušteno krenite od mene, čekam vas - poručila je Vladanka Malović.

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mate

pre 2 godine

Zašto se ovaj čovek ne uhapsi Neko da ti preti ubistvom Dno

Fikus

pre 2 godine

Gde su EP licemeri da u rezoluciji osude brutalne, monstruozne napade na decu i porodicu Vučića? Gde je osuda ovakvih otvorenih pretnji predsedniku države? Neka nam Viola on Kramon kaže šta bi se Goranu markoviću desilo da takvu pretnju uputi predsedniku Nemačke ili premijeru Bundestaga. Nije mi jasno zašto i dalje kao slepac srljamo u tu EU kad je očigledno da srljamo u ropstvo i potpuni gubitak državnosti ako tamo odemo.

miroljub

pre 2 godine

Koliko je čovek jeftina roba. "Za šaku dolara" verovatno njegov sledeći film ako mu Đilas da para.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Srbija je na putu ka vaskrsenju nacionalnog identiteta! Narod se dozvao pameti, ne dozvoljava da ga vode oni koji samo pljuju! (VIDEO)
Live TV

Srbija je na putu ka vaskrsenju nacionalnog identiteta! Narod se dozvao pameti, ne dozvoljava da ga vode oni koji samo pljuju! (VIDEO)

Jedna od glavnih promotera teorije da su Srbi zločinački narod Sonja Biserko, govorila je za ekstremistički portal Slobodna Bosna. Biserko je primetila jednu tačnu činjenicu, da Srbija ni na koji način neće u dogledno vreme priznati genocid u Srebrenici. Ovu izjavu komentarisao je gost "Info jutra" Informer televizije Bojan Borovčanin, predsednik udruženja građana "NIT".

17.06.2024

10:41

Kurti na svaki mogući način teroriše Srbe na Kosmetu! Cilj je da se čitavo srpsko stanovništvo zaplaši i protera! (VIDEO)
Live TV

Kurti na svaki mogući način teroriše Srbe na Kosmetu! Cilj je da se čitavo srpsko stanovništvo zaplaši i protera! (VIDEO)

U noći između petka i subote, sat vremena nakon ponoći, u centru Leposavića, privedena su dva maloletnika, zbog, kako su potvrdili, pevanja pesama na jednom rođendanu. Tzv. Kosovska policija ih je, kažu, prskala suzavcem i primenjivala silu sve do policijske stanice. Na ovu temu za Informer govorio je Ljubomir Đurić iz Centra za nacionalnu politiku.

17.06.2024

09:59

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija