• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

07.12.2021

17:55

Brnabić: Radimo na izmeni Zakona o eksproprijaciji do sednice Vlade Srbije koja se održava u četvrtak!

Tanjug

Politika

Brnabić: Radimo na izmeni Zakona o eksproprijaciji do sednice Vlade Srbije koja se održava u četvrtak!

Podeli vest

Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas u Nišu da se radi na tome da se Zakon o eksproprijaciji izmeni do sednice Vlade Srbije u četvrtak i naglasila da taj zakon nema veze sa projektom Rio Tinto niti bilo kojim pojedinačnim projektom

Brnabić je u Nišu rekla da Ministarstvo finansija radi na izmenama i dopunama Zakona o eksproprijaciji.

- Produžiće rokove, ali je važno da razgovaraju sa Nacionalnim konvetom i svima ostalima koji su imali komentare ili zamerke na taj zakon kako bismo pokušali do sednice vlade u četvrtak da promenimo taj zakon u skladu sa onim što je rekao i naložio predsednik Aleksandar Vučić - navela je Brnabić.

Ona je dodala da se nada da će onda ljudi biti sigurniji i bezbedniji i videti da taj zakon, kako je rekla, nema nikakve veze sa projektom Rio Tinto niti bilo kojim pojedinačnim projektom, "već samo sa efikasnom realizacijom javnih kapitalnih investicija u puteve i železničku infrastrukturu", navela je Brnabić.

Brnabić je u Nišu učestvovala u "Dijalogu sa mladima", koji je organizovala Krovna organizacija mladih Srbije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija