• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

17.11.2021

11:44

Đilasov karikaturista Dušan Petričić i Đilasov akademik Dušan Teodorović tvrde da je srpstvo nacističko zlo!

printscreen Twitter

Politika

Đilasov karikaturista Dušan Petričić i Đilasov akademik Dušan Teodorović tvrde da je srpstvo nacističko zlo!

Podeli vest

Hronično oboleli od mržnje prema Aleksandru Vučiću, ali i prema Srbiji i srpskom narodu, Đilasov karikaturista Dušan Petričić i Đilasov akademik Dušan Teodorović pokušavaju da probiju dno ljudske zlobe i gluposti...


Za pomenut dvojac sa kormilarom Đilasom, smatra da je srpstvo nacističko zlo i da Vučić, boreći se za Srbiju, zaliva to nacističko zlo.

I tako je Petričić tu odvratnost nacrtao, jedan njihov sledbenik na Tviteru oduševljeno objavio, a Teodorović, pošto ne ume ni da crta, retvitovao. 

I svi srećni i zadovoljni i Đilas ispod cenzusa...

Foto: printscreen Twitter

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Baća

pre 2 godine

Ne čudi me Teodorović, jedan od vodećih srpskih autošovinista koji pokušava srpskom narodu da zalepi etiketu fašizma, već Petričić koga i lično poznajem dok smo davno stanovali u istoj zgradi u Zemunu, ul. 22.oktobar br. 10. Ne znam šta mu sve ovo treba i zašto svoj talenat arči u ovoj odvratnoj antisrpskoj kampanji. Koliko se sećam, u vreme devedesetih sklonio se u Kanadu, a sada se vratio da učestvuje u ovoj nečasnoj raboti koja je na istoj liniji onoga što rade jedan Kurti, Izetbegović, Milanović i Đukanović, sve navodno "demokratske" figure balkanskog vilajeta, a zapravo teški nacionalisti i antisrpski šovinisti. E, moj Petričiću, bivši komšija, u loše si se kolo uhvatio!

Milan

pre 2 godine

Тај људски несој треба сместити тамо где им је место.

Laki

pre 2 godine

Lazni akademik je vec pokazao ko je on ustvari. Prevarant ostaje prevarant. Posto je ziveo u SAD verovatno zna da ce ga amerikanci iskoristiti do maksimuma, ali kad im vise ne bude potreban, odbacice ga kao prljavu krpu i njega i ostal e srbe- srbomrzce, jer oni najvise preziru one koji pljuju i izdaju svoju zemlju.

Solo

pre 2 godine

Đilasov karikaturista Dušan Petričić i Đilasov akademik Dušan Teodorović tvrde da je srpstvo nacističko zlo! I sve vise se dolazi do toga da se pravi jedan haos u zemlji gde svi osudjuju Vucica za bilo sta pretnjama i kakrikaturama koji vredja ne samo Vucica nego celo Srpstvo i to sve podstaknuti Djilasovim novcem i ljudima koji izlazu takve optuzbe a nasi ljudi u Sudstvu i Tuzizlastvu oupste nereaguju na takve izlive mrznje i agresivne pretnje. Prosto nemam reci da opisem taj indolentni i jalovi sistem u nasem Sudstvu koji nesme i nema snage da se suprostavi Djilasu..Takodje nema potrebe da im dajete besplatnu reklamu jer sto manje pisete o Djilasovcima bice im sve gore i gore jer taj psihopata nikad nece doci na celo drzave..

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija