• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

29.09.2021

17:15

Nakon što je ukanalio Srbiju i olupao Demokratsku stranku, Boris Tadić našao novo zaposlenje - Para samo kaplje!

Politika

Nakon što je ukanalio Srbiju i olupao Demokratsku stranku, Boris Tadić našao novo zaposlenje - Para samo kaplje!

Podeli vest

Bivši predsednik Srbije i DS Boris Tadić postao je specijalni savetnik u kompaniji Veon grupa

Boris Tadić koji je veoma uspešno razvaljivao Srbiju po nalogu stranaca, a potom olupao i sopstvenu Demokratsku stranku sa Draganom Đilasom, ipak je izgleda našao dovoljno dobro reference da ga zaposle u Veon grupi.

Da li zbog nekih pređašnjih kombinacija ili dobrog služenja svačijem interesu, osim srpskom narodu, Tadić sada radi za platu koja je nezamisliva prosečnim građanima Srbije koje je ostavio bez posla i svake nade kada su ga i ispratili sa vlasti.

Foto: Printscreen Tvitter

Uz sve to, Tadić putuje po svetu, pa se tako ovaj put, obreo u Uzbekistanu gde je već nekoliko puta putovao u toku ove godine.

On je prisustvovao otvaranju jedne srednje škole u Samarkandu čiji rad će delimično sponzorisati ruski mobilni operater Beeline koji posluje u okviru Veon grupe.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Rade

pre 2 godine

Ne opevana stoka od čoveka, bez imalo srama, i obraza ! !!!!!

Smederevac

pre 2 godine

Klasicna ..zuta..hulja koja se treba procesuirati zbog onoga sta je uradio Srbiji!

petar

pre 2 godine

OVAJ SKAKAJUCI MAJMUN TADIC,NASO NOVO ZAPOSLJENJE,UPROPASTIO SRPSKU VOJSKU OVAJ TURCIN,RAZBIO -UPROPASTIO SRBIJU ,SKAKAO I MAJMUNISAO SE ISPRED NARODNOG DOMA ..E BLAGO NJIMA STO SU ZAPOSLILI GUBITNIKA PROPAST IM NE GINE SA NJEGOVIM SAVETIMA,VALJDA CE SE OPASULJITI I SUTNUTI MAJMUNA KO SRBI STO GA ISUTIRALI IZ VLASTI

Istinic

pre 2 godine

Kakve je ovaj probleme napravio svome narodu to je neshvatljivo, miljenik Saaraya..

Luka

pre 2 godine

Stvarno ste u pravu. Je..o nam je majku za sva vremena ! Bar deset velikih firmi koje su zapošljavale po 15.000 radnika je razbucao i potom prodao ili kupio lično za mali novac ( 10 deo stvarne vrednosti ). Jezivo kakvih ljudi ima. Srećno nam bilo narode , samo je ostao još Bog koji nas nije izneverio i napustio,i Vučić koji je pomogao koliko toliko… ovo ostalo što bi rekao moj bivši šef Erak “samo da sedneš i da plačeš”.

ratko

pre 2 godine

klosaru jedan sve ista bagra jos od 5 martaidi ljubi se sa Kurtijem posto ti je zena pobegla zbog nasilja tvog u manastir

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija