• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.08.2021

14:17

Lažovi! Đilasovski portal juče objavio histeričan naslov o divljanju cena u Srbiji i gladovanju naroda, DEMANTOVALA GA ZVANIČNI STATISTIKA RZS! Foto

printscreen

Politika

Lažovi! Đilasovski portal juče objavio histeričan naslov o divljanju cena u Srbiji i gladovanju naroda, DEMANTOVALA GA ZVANIČNI STATISTIKA RZS! Foto

Podeli vest

Đilasovski portal "Danas" juče je objavio histeričan naslov na naslovnoj strani kako u Srbiji narod gladuje jer cene skaču, ali je njihovu laž demantovao je Republički zavod za statistiku (RZS) objavljivanjem zvaničnih podataka - da je u grupama hrana i bezalkoholna pića i odeća i obuća zabeležen pad cena

 

Na jučerašnjoj naslovnoj strani đilasovskog portala "Danas" nalazio se histeričan naslov Cene opet divljaju, novčanici sve prazniji uz izjavu ekonomiste Milojka Arsića da nam poskupljuje meso, ulje, gorivo...

"Meso i ulje poskupljuju svakih nedelju-dve, gorivo gotovo svakodnevno, a sve skuplje i komunalne usluge, struja, alkoholna pića, duvan... Pored hrane imamo i rast cena metala, građevinskih materijala, a sada i nafte", tvdi ekonomista Milojko Arsić.

S druge strane, u današnjem tekstu U Srbiji u julu mesečna inflacija 0,2 odsto prenose zvanične podatke Republički zavod za statistiku (RZS) - da je pad cena zabeležen u grupama hrana i bezalkoholna pića (0,9 odsto) i odeća i obuća (0,7 odsto).

Dokazi o lažima đilasovskih medija i opozicije svakog dana izlaze na videlo.

Podsetimo, ovo nije prvi put da đilasovski portali objavljuju neistinite informacije. Tako je đilasovski, Šolakov podlistak "Danas", pre nekoliko dana uhvaćen je u strašnoj laži!

Kao glavnu najavu oni na naslovnoj strani objavljuju tekst o radnicama rudnika koje su juče bile u poseti Beogradu i u naslovu pišu: "Htele da vide Zoranu, odvedene kod Vučića!" 

U tekstu "objašnjavaju" kako su rudarke na silu i prevaru odvedene kod predsednika da bi se on slikao i "reklamirao" sa njima!

Navodno, radnice iz "Kolubare" i drugih najvećih srpskih rudnika htele su da vide samo ministarku Mihajlović. Đilasovskim medijima voljenu i omiljenu "Zoku".

No, sama fotografija koju "Danas" objavljuje kao veliku na naslovnoj strani dokazuje bolesnu laž!

Foto: printscreen

Na toj slici se, naime, lepo vidi da na šlemu koji su rudarke poklonile predsedniku piše: "Aleksandar Vučić". Vučić, dakle, a ne Zoka! Pa, ako su na silu i prevaru odvedene kod predsednika otkud onda šlem sa unapred odštampanim njegovim imenom?!

Foto: printscreen

Kakvi lažovi, strašni lažovi! Hoće li se nekad izviniti ili barem postideti zbog svega što rade? Neće, naravno da neće.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija