• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

14.09.2020

18:25

PAROVIĆ GOVORI NEISTINE I OMALOVAŽAVA POLICIJU! Popović Ivković: Svima je jasno da oni pokušavaju da PRIKUPE JEFTINE POENE!

Politika

PAROVIĆ GOVORI NEISTINE I OMALOVAŽAVA POLICIJU! Popović Ivković: Svima je jasno da oni pokušavaju da PRIKUPE JEFTINE POENE!

Podeli vest

Državna sekretarka Ministarstva unutrašnjih poslova Biljana Popović Ivković izjavila je danas da predsednik Narodnog slobodarskog pokreta Slobodari Miroslav Parović govori neistine, omalovažava rad policijskih službenika, vrši zamenu teza, manipuliše i sve drugo što je potrebno ne bi li ga direktno pustili u etar

Odbacijući kao lažne Parovićeve navode da su slučaj prebijanja mladića u Jevrejskoj ulici u Novom Sadu ispolitizovali i sveli na rijaliti ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović i direktor policije Vladimir Rebić, ona je Parovića podsetila, da su vlast i skupljanje glasova bile reči koje je ispisao uz objavu snimka incidenta na društvenim mrežama.

To, kako smatra državna sekretarka, jasno govori ko je politizovao slučaj.

- Da ste opozicija po ugledu na one u evropskim državama, znali biste značenje vladavine prava i poštovali institucije. Pošto niste, ubeđeni ste da vi treba da, umesto tužioca, dajete naloge policijskim službenicima i određujete tok istrage - navela je ona.

Poručila mu je da ne menja teze, jer su policijski službenici u saradnji sa nadležnim tužilaštvom na rasvetljavanju slučaja prebijanja mladića u Jevrejskoj ulici radili sve vreme od dobijanja prijave. Identifikovali su osumnjičene, uprkos nespremnosti žrtve da sarađuje čak i na temu lokacije gde se incident dogodio, ali i pribavili snimke koji dokazuju šta se dododilo, navelaje Popović Ivković.

Istakla je da nije policija počela da radi svoj posao tek nakon što je Parović, došao u posed i pustio snimak, već tada ni policijski službenici, ni tužilaštvo, nisu više bili ti koji donose odluku da li je u interesu potrage za osumnjičenim i u interesu oštećenog obavestiti javnost.

- Jasno je svima da zapravo političarite i pokušavate da prikupite jeftine poene - zaključila je ona.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija