• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

01.09.2020

15:02

POPOVIĆ IVKOVIĆ: Đilas opet pokušava da pravdu izvrgne ruglu

Politika

POPOVIĆ IVKOVIĆ: Đilas opet pokušava da pravdu izvrgne ruglu

Podeli vest

Član Predsedništva SNS Biljana Popović Ivković reagovala je danas povodom suđenja predsedniku Stranke slobode i pravde Draganu Ðilasu zbog kršenja zabrane kretanja u vreme policijskog časa tokom vanrednog stanja, navodeći da je Ðilas ponovo pokušao da pravdu izvrgne ruglu



- I danas smo svedočili pokušaju tajkuna Ðilasa da izvrgava ruglu pravo i pravdu u svojoj, visokobudžetnoj, ali loše režiranoj predstavi. Ponovio je i danas siroti milioner ispred Prekršajnog suda da zakon za njega ne važi i da zahteva da bude iznad zakona. Baš tako Ðilas shvata vladavinu prava. Tačnije, baš tako je izvrgava ruglu - navodi Popović Ivković u saopštenju.

Kaže da se Ðilas nije libio ni da snima i emituje razgovore sopstvene dece sa bivšom suprugom ne bi li ih upotrebio u politikantske svrhe, ali da je, dodaje, zaboravio da se činjenice ne mogu promeniti.

Popović Ivković je istakla da Ðilasova deca nikada nisu bila meta besramnih kampanja niti im je ko skandirao, dok su deca predsednika Srbije Aleksandra Vučića bila meta, kako kaže, najsramnije hajke koju su vodili mediji pod Ðilasovom kontrolom.

- Baš zato narod ne veruje lažnim suzama milionera. Suze oko pola miliona ljudi koji su u vreme Ðilasove vlasti ostali na ulici, bez posla, i njihove dece i porodica nisu mu nikada bile tema - rekla je Popović Ivković.

Dodala je da narod i dalje očekuje da Ðilas konačno odgovori kako je od 74.000 evra koliko je, kako tvrdi, doneo iz Češke dok je bio na vlasti došao do 25 miliona u nekretninama i 619 miliona evra prometa svojih firmi.

Beogradski mediji su preneli da je danas odloženo suđenje Draganu Ðilasu po prijavi MUP-a za kršenje zabrane kretanja u vreme policijskog časa tokom vanrednog stanja, a da je Ðilas novinarima ispred suda ponovio da nije kršio "nikakva pravila koje je država propisala" i da neće platiti kaznu ukoliko je sud propiše.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Crnogorska mafija je upumpala milijardu evra u neke srpske medije! Svako ko se suprostavi Zviceru postaje glavna meta klana! (VIDEO)
Live TV

Crnogorska mafija je upumpala milijardu evra u neke srpske medije! Svako ko se suprostavi Zviceru postaje glavna meta klana! (VIDEO)

Vođa kavačkog klana Radoje Zvicer i njegov saradnik Radoje Milović su, prema prepisci iz Skaj aplikacije koju su objavile podgoričke Vijesti, razgovarali 2021. godine o mogućnosti da će SAD sa Bajdenovim dolaskom na vlast ići "na rušenje Vučića svim silama". Vođa kavčana tvrdi da jedino oni mogu svrgnuti Vučića, uz pomoć 40.000 navijača. Ova saznanja, za Informer, komentarisali su Predrag Koluvija, direktor "Jovanjica nova" i profesor Miroslav Bjegović, stručnjak za bezbednost, tokom gostovanja u "Info jutru".

17.06.2024

12:43

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija