• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

04.05.2020

18:10

DA LI VUČIĆEVA DECA MANJE VREDE?! Popović Ivković: Glumatanje Dragana Đilasa govori NA ŠTA JE SVE TAJ ČOVEK SPREMAN!

Politika

DA LI VUČIĆEVA DECA MANJE VREDE?! Popović Ivković: Glumatanje Dragana Đilasa govori NA ŠTA JE SVE TAJ ČOVEK SPREMAN!

Podeli vest

Državni sekretar u MUP Srbije Biljana Popović Ivković reagovala je danas na glumatanje lidera Saveza za Srbiju Dragana Đilasa

Đilas je sinoć objavio video-snimak na kom se vidi kako plače i žali se da su mu deca uplašena zbog skandiranja pristalica vlasti protiv njega.

Jasno se vidi da je lider SZS lažirao suze, pošto mu se na početku snimka onaj koji snima obraća rečim "Hajde, može".

Tim povodom oglasila se i državna sekretarka u MUP Biljana Popović Ivković:

- Sinoćno, jedno u nizu glumatanja Dragana Djilasa govori na šta je sve taj čovek spreman. Da li Vučićeva deca manje vrede, ako je dozvoljeno da im prete i da se na njima iživljavaju politički neistomišljenici i zašto nam sva deca nisu jednaka - napisala je ona.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sasa

pre 4 godine

Da li je moguce da je djilas i na to spreman,,lazne suze coveka lazova i lopova,,,,kao slucajni snimak suza djilasa , jer su mu deca uznemirena, zatosto jos nisu saznala da je on lopovcina za primer,,,a sta Vucic da kaze, kada ga djilasovci vredjaju i prete mu ubistvom i ubistvom njegove dece ,,,,,gde ce ti dusa djilase sotono, djilase sljamu od coveka,,,,mislis li ti na decu uopste , jer se sva tvoja zlodela vracaju potomstvu sotono,,,lazes, pretvaras se radi dobiti,para, a za to koristis i svoju decu....

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija